• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κλειδαριά ABUS GRANIT DETECTO SMARTX 8078

 

Η κορυφαία εταιρία ABUS 8078 Smart X συνδυάζει την υψηλότερη μηχανική ασφάλεια με την έξυπνη τεχνολογία, που μετατρέπει το smart phone σας ένα ξεχωριστό, διαδραστικό κλειδί.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Σε συνδυασμό με τον δοκιμασμένο συναγερμό των 100 dB, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας, επαναπροσδιορίζοντας τις κλειδαριές μοτοσυκλέτας. Η κλειδαριά επικοινωνεί με το smartphone σας  μέσω ασφαλούς σύνδεσης Bluetooth και  στην συνέχεια γίνεται το κλειδί που επιτρέπει το βολικό κλείδωμα και ξεκλείδωμα, ενώ το τηλέφωνο σας βρίσκεται στην τσέπη σας. Οι ευαίσθητες ηλεκτρονικές μονάδες της αποκρύπτονται επιμελώς και με ιδιαίτερη προσοχή μέσα στο σώμα της κλειδαριάς.

Σημαντικά χαρακτηριστικά :

·         SmartX Σύστημα Κλειδώματος : Με την χρήση τεχνολογίας Bluetooth – το σύστημα κλειδώματος χωρίς κλειδί επιτρέπει φιλική προς τον χρήστη λειτουργία.

·         Συναγερμός 100-dB : Υψηλό επίπεδο ήχου για να ακούσετε ακόμα και εάν φοράτε το κράνος σας και για να αποτραπεί πιθανή απόπειρα κλοπής της μοτοσυκλέτας σας.

·         3D Ανίχνευση Κίνησης : Εξοπλισμένο με αισθητήρες δόνησης οι οποίοι ενεργοποιούν με την παραμικρή κίνηση τον ισχυρό συναγερμό των 100dB.

·         Επαναφορά Λειτουργίας : Σε περίπτωση μη καταγραφής περαιτέρω προσπάθειας επίθεσης μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο αισθητήρας θέσης επανέρχεται στην εργοστασιακή του κατάσταση. Δεν απαιτείτε σε καμία περίπτωση απενεργοποίηση ή επανα-ενεργοποίηση του συναγερμού.

·         Μηχανισμός Κλειδώματος : Περιλαμβάνει μπουλόνια ασφάλισης κατασκευασμένα από χάλυβα 13,5 mm. Το περίβλημα και τα δομικά μέρη του μηχανισμού κατασκευάζονται από ειδικής επεξεργασίας χάλυβα ο οποίος έχει υποστεί extra σκλήρυνση.

·         Θύρα USB-C : Έτσι ώστε η κλειδαριά να μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί.

·         Έγχρωμες Λυχνίες LED : Οι έγχρωμες λυχνίες LED πολλαπλών χρωμάτων υποδεικνύουν την κατάσταση της μπαταρίας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κλειδαριά.

·         SmartX™ App : Η εφαρμογή είναι εξατομικευμένη και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κλειδαριά, διαθέσιμη σε App Store & Google Play.

 

Διαθέσιμη μεγάλη συλλογή αξεσουάρ αναβάτη / μοτοσυκλέτας στο www.motovinios.gr 

Πληροφορίες στο τηλ. 2106002304