Kawasaki W650 Egerie

Μια μοτοσυκλέτα βασισμένη σε μια Kawasaki W650, ύμνος στο στυλ, την πολυτέλεια και την μοναδική εμφάνιση. Πως σας φαίνεται;

Για τον βελτιωτικό οίκο Egerie Motorcycle στην Γαλλία, τα Kawasaki W800 και W650 ήταν η επιτομή της νεορετρό μοτοσυκλέτας. Οι κολλητοί φίλοι  Nicolas και Sebastien, που βρίσκονται στο τιμόνι του οίκου μοιράζονται το ίδιο πάθος για το flat track και την απλή, ανεπιτήδευτη αισθητική που ξεχειλίζει κομψότητα.

Για αυτό τον λόγο, μια W650 ήταν η επιλογή για το project τους. Ξεκινώντας από έναν βασικό σχεδιασμό, ξεκίνησαν να δημιουργούν ένα custom μοντέλο, με βασική προϋπόθεση να είναι νόμιμο για κυκλοφορία κάθε μέρα και να μην ξεφύγει…εντελώς, στο θέμα budget.

Η αρχή ξεκίνησε από το εμπρός πιρούνι του W650, που αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε από ένα USD που προήλθε από ένα Aprilia SXV 550. Το πιρούνι βάφτηκε πράσινο, ενώ ο Sebastien κράτησε και το εμπρός φρένο του SXV, αλλάζοντας ωστόσο την δαγκάνα. Πίσω, τοποθετήθηκαν 2 αμορτισέρ της Hagon, ενώ οι ζάντες βάφτηκαν και πλέχτηκαν εκ νέου.

Στον κινητήρα, ο Sebastien δεν άλλαξε πολλά, τοποθέτησε ωστόσο μια χειροποίητη εξάτμιση ΜΕ σιγαστήρες –όσο και να μην φαίνεται…-, φίλτρα αέρα της K&N και διαφορετικά μπεκ στα καρμπυρατέρ.

Εμφανισιακά, το τεπόζιτο είναι νέο aftermarket, το υποπλαίσιο προσαρμόστηκε κατάλληλα και οι σέλες φτιάχτηκαν στο χέρι, στα χρώματα που ο Sebastien επιλέγει δερμάτινα μπουφάν. Η μοτοσυκλέτα βάφτηκε σε ένα υπέροχο μεταλλικό μπλε που φέρνει λίγο και σε μωβ, με ένα ματ γκρίζο στο πλαίσιο και στις ζάντες να συμπληρώνει τα χρώματα του πιρουνιού και της σέλας κάνοντας την διαφορά. Πως σας φαίνεται;