Kawasaki: Το θρυλικό GPZ του Top Gun επιστρέφει

Kawasaki: Το θρυλικό GPZ του Top Gun επιστρέφει

Όλοι όσοι έχουν δει την ταινία Top Gun, θα θυμούνται σίγουρα το Kawasaki GPZ 900 του πρωταγωνιστή. Η εταιρεία σκέφτεται να αναβιώσει το θρυλικό μοντέλο για την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Βασισμένο στο Kawasaki Z900 RS

Οι ρετρό μοτοσυκλέτες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού η ανταπόκριση από το μοτοσυκλετιστικό κοινό είναι παραπάνω από μεγάλη σε κάθε κατηγορία κυβισμού. Έτσι, τα εργοστάσια ανταποκρίνονται συνεχώς, αν και η ιστορία κάνει ευκολότερο το έργο κάποιων από αυτών όπως συμβαίνει με την Kawasaki, η οποία με το Ζ900RS επαναφέρει το πνεύμα του ιστορικού Z1.

Μιας μοτοσυκλέτας που κυριαρχούσε στους δρόμους και τους αγώνες τη δεκαετία του 1970, ως η δυνατότερη Ιαπωνική 4κύλινδρη της εποχής και είναι υπεύθυνη για την δημιουργία των σύγχρονων streetfighters. Φυσικά στις μέρες μας δεν αρκεί μόνο η ιστορία, γι΄αυτό η Kawasaki δεν επαναπαύθηκε στην επαναφορά του ονόματος για την επιτυχία του νέου μοντέλου αλλά εξέλιξε μια νέα πλατφόρμα η οποία μοιράζεται αρκετά στοιχεία με το νέο Ζ900. Για λόγους κόστους και όχι μόνο, το GPZ 900RS Ninja, θα έχει το ίδιο πλαίσιο με το Ζ900RS, αναρτήσεις, φρένα και φυσικά τον τετρακύλινδρο κινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »