Έρχεται ακόμα μια έκδοση του Kawasaki W800;

Kawasaki: Φήμες για νέο W800

Ένα τρίτο μοντέλο στην γκάμα του νεορετρό W800, ετοιμάζει η Kawasaki σύμφωνα με φήμες, για το 2020. Δείτε περισσότερα.

Το νεορετρό Kawasaki W800 είναι μια από τις μοτοσυκλέτες με την… μεγαλύτερη πιστότητα στο αυθεντικό από πολλά άλλα μοντέλα παρόμοιου ύφους. Πρακτικά απαράλλαχτο στις βασικές του κατασκευαστικές αρχές εδώ και δεκαετίες, το W800 επέστρεψε μετά από σύντομη απουσία στην γκάμα της Kawasaki πέρσι, εν μέσω του «κλασικού πυρετού». Φαίνεται όμως, ότι 2 εκδόσεις του δεν είναι αρκετές, αφού η Kawasaki ετοιμάζει και μια τρίτη, όπως φήμες λένε.

Βρετανοί κατάσκοποι ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους πληροφορίες για την νέα αυτή έκδοση, η οποία θα είναι… ακόμα πιο ρετρό!  Το W800 διατίθεται σε δύο εκδόσεις σήμερα, την «Street» και την «Café», με μικρές διαφορές η μία με την άλλη. Η τρίτη έκδοση που έρχεται θα επαναφέρει κάποια από τα αυθεντικά στοιχεία του μοντέλου, όπως τον εμπρός τροχό των 19 ιντσών (αντί 18 που φέρει το σημερινό μοντέλο) αλλά και χαμηλότερο τιμόνι πιο κοντά στα πρότυπα του original. ¶λλες αλλαγές που αναμένονται έχουν να κάνουν με νέα φτερά στους τροχούς εμπρός και πίσω, προσθήκη pads για τα γόνατα στο τεπόζιτο και μπόλικο χρώμιο..

Οι Βρετανοί ισχυρίζονται ότι το εν λόγω μοντέλο θα ονομάζεται W800 Classic και θα έρθει το 2020 να προστεθεί στις άλλες 2 εκδόσεις, τουλάχιστον όσον αφορά την αγορά της Ευρώπης. Σε άλλες αγορές, όπως της Αμερικής, το νέο μοντέλο ίσως αντικαταστήσει την Street έκδοση. Η νέα μοτοσυκλέτα αναμένεται να είναι και ελαφρώς βαρύτερη, κοντά στα 226 κιλά, με την απόδοσή της να παραμένει πάντα στους 47 ίππους. Περιμένουμε και περισσότερα.