net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα μυστηριώδες Ducati, το οποίο πιθανότατα είναι το φημολογούμενο Scrambler της εταιρείας.

Κατασκοπική φωτογραφία του Ducati Scrambler;

Οι φήμες που θέλουν τη Ducati να ετοιμάζει ένα scrambler μοντέλο φαίνεται πως επαληθεύονται, χάρη στις κατασκοπικές φωτογραφίες που το απεικονίζουν σε φάση δοκιμών.

 

Οι φήμες που ακούγονται από το καλοκαίρι κάνουν λόγο για ένα scrambler μοντέλο, το οποίο έχει βασιστεί σε ένα σχέδιο του Pierre Terblanche, το οποίο έκανε όσο δούλευε στη Ducati. Αργότερα, μάθαμε πως η ιταλική εταιρεία κατοχύρωσε (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) το όνομα Ducati Scrambler. Όλα αυτά βέβαια, δεν επιβεβαίωναν κάτι χειροπιαστό.

Μέχρι που ένα μυστηριώδες μοντέλο με εμφάνιση scrambler συλλήφθηκε από τον φωτογραφικό φακό σε φάση δοκιμών. Στη φωτογραφία μπορούμε να δούμε το μοντέλο με αερόψυκτο κινητήρα (φυσικά v-twin) και το πλαίσιο χωροδικτύωμα, καθώς και συμβατικό ψαλίδι. Επιπλέον, ο πίσω τροχός έχει διάμετρο 17 ιντσών και ο μπροστά 19. Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο πίσω τροχός είναι συμβατικός, ο μπροστινός διαθέτει ακτινωτή ζάντα. Λογικά, βέβαια, και εφόσον μιλάμε για scrambler, το μοντέλο πουτ θα παρουσιαστεί θα διαθέτει ακτινωτούς τροχούς.

Από τη φωτογραφία διαπιστώνουμε και ότι η σέλα είναι μονοκόμματη και επίπεδη, ενώ και ο σχεδιασμός του ρεζερβουάρ ακολουθεί πιστά τα στάνταρ της κατηγορίας. Τέλος, στο μοντέλο της φωτογραφίας εντοπίζουμε και ακτινικές δαγκάνες της Brembo, γεγονός που διαψεύδει τις ελπίδες όσων περίμεναν ένα οικονομικό μοντέλο στην κατηγορία από τη Ducati.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, δεν έχουμε άλλα στοιχεία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα στην EICMA, όπου και θα παρουσιαστεί.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ