Κανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες (KidGP, MiniGP1, MiniGP, IMR Cup, Open Pit Bikes) του δεύτερου γύρου του MiniGP Cup, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή 12 Ιουλίου στην πίστα καρτ των Μεγάρων.
Πνέοντας από κοινού σε μια ατμόσφαιρα ανάπτυξης και προοπτικής, όλοι οι συμμετέχοντες και απαρτίζοντες του MiniGP Cup, οι αθλητές, οι αθλήτριες, τα σωματεία διοργάνωσης αλλά και οι θεατές, «ψήφισαν» ΝΑΙ στην διεξαγωγή του 2ου αγώνα για το 2015 και στην τήρηση του ετήσιου προγράμματος, παρά τα γνωστά προβλήματα που μας βασανίζουν όλους.
Την Κυριακή λοιπόν στην πίστα καρτ των Μεγάρων πρώτα και καλύτερα θα κάνουν την εμφάνισή τους τα καταπληκτικά παιδιά του KidGP (7-10 ετών) τα οποία έδωσαν μια φοβερή εικόνα πάθους στον 1ο αγώνα της χρονιάς πριν από 2 μήνες, παιδιά που διψούν για την νέα εμπειρία που προσφέρει ο αγώνας σε καινούργια πίστα.
Οι αστέρες της κατηγορίας MiniGP1 (9-13 ετών) είναι έτοιμοι να δώσουν ένα ακόμα βροντερό «παρών» και να ετοιμάζονται, σιγά – σιγά για την «μεγάλη κατηγορία» των εφήβων της MiniGP (14-17 ετών), μια κατηγορία που έκοψε ανάσες στον 1ο αγώνα της χρονιάς με τον συναρπαστικό τελευταίο γύρο.
Μαζί τους, οι «μεγάλοι» του κυπέλου ενιαίας μοτοσυκλέτας, του IMR Cup αλλά και οι λάτρεις των ταχύτατων μικρών μοτοσυκλετών, των Open Pit Bikes, οι οποίοι είναι σε συνεχή αναβρασμό μιας και θα κάνουν τον 3ο αγώνα για το 2015 (ο 2ος έγινε προ μηνός στην Καλαμάτα και πρόσφερε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον)