• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Και η Harley-Davidson προτείνει μπαταρίες Skyrich

Δες εδώ γιατί και η Harley-Davidson συστήνει τις μπαταρίες της Skyrich, όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης.

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ Skyrich και Harley-Davidson με τον πιο αναγνωρίσιμο ίσως κατασκευαστή μοτοσυκλετών της Αμερικής να προτείνει τις μπαταρίες της Skyrich όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης των εργοστασιακών. Η Harley είναι μια ακόμα μεγάλη εταιρεία που μπαίνει στη λίστα των κατασκευαστών που αναγνωρίζουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μακροζωία των μπαταριών της Skyrich και τις συστήνουν ανεπιφύλακτα για τις μοτοσυκλέτες τους (OEM), όπως κάνουν η KTM, η Ducati, η Kawasaki, η Husqvarna και άλλες.

Η Skyrich έχει αυτή τη στιγμή μια ξεχωριστή γκάμα μπαταριών αντικατάστασης αποκλειστικά για τις μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson, που περιλαμβάνει μπαταρίες λιθίου, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί OES (Original Equipment Supplier) Να θυμίσουμε ότι οι μπαταρίες λιθίου της Skyrich έχουν μειωμένο βάρος έως και 65% σε σχέση με μια μπαταρία μολύβδου, ενώ ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να είναι και μικρότερες σε διαστάσεις. Προσφέρουν αυξημένα αμπέρ εκκίνησης (CA) από 20% έως 140%, ενώ ταυτόχρονα η διάρκεια ζωής τους μπορεί να είναι έως και 4 φορές μεγαλύτερη από μια παραδοσιακή μπαταρία. Επίσης, έχουν μικρό χρόνο φόρτισης, αφού φτάνουν το 80% της χωρητικότητάς τους μέσα σε λίγα λεπτά και όταν δεν χρησιμοποιούνται χάνουν περίπου 5% της ενέργειάς τους το μήνα, ενώ μια μολύβδου – οξέως χάνει περίπου 20%.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα βέβαια έχουν προκύψει μέσα από πολλά χρόνια έρευνας, εξέλιξης και συνεχούς βελτίωσης καθώς η Skyrich είναι η 1η εταιρεία παγκοσμίως που κατασκεύασε μπαταρίες ιόντων λιθίου για μοτοσυκλέτες με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε την 5η γενιά μπαταριών με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Οι μπαταρίες της Skyrich εισάγονται στη χώρα μας από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε. και με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στη δική σας μοτοσυκλέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

`Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ:210 27.23.920

Αριστοτέλους 58-60, Αθήνα 104 33
Τηλ.:210 88.28.409

www.perko.gr