net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Hyper-premium scooter!

KYMCO Downtown 350i. Επίσημο βίντεο

Η KYMCO Ιταλίας έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το νέο Downtown 350i. Ένα εντυπωσιακό premium scooter, με μάσκα που θυμίζει μεγάλη Sport Touring μοτοσικλέτα, σε ένα αντίστοιχο touring βίντεο.

 
Μοντέρνο σχεδιαστικά, με ισχυρότερο και μεγαλύτερης χωρητικότητας κινητήρα το νέο Downtown θα είναι διαθέσιμο και ως 125, αλλά όχι στη χώρα μας.

Το Downtown 350i τραβά τα βλέμματα με το μοντέρνο design, ενώ στο εμπρός μέρος, κυρίαρχο ρόλο στη σχεδίαση παίζουν τα φωτιστικά σώματα με τους στρογγυλούς προβολείς να προστατεύονται από διάφανο «κρύσταλλο» και να φέρουν και «δαχτυλίδια» LED ως φώτα ημέρας. Μόνο η BMW έχει κάτι αντίστοιχο στην παραγωγή και συγκεκριμένα στις κορυφαίες τουριστικές της μοτοσικλέτες. Όμως και πίσω, τα φωτιστικά σώματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο με το ρομβοειδές αλουμινένιο πλαίσιο που έχει ενσωματωθεί στη σχεδίασή τους να κλέβει σχεδιαστικά την παράσταση. 

Νέα είναι και τα πολυτελή όργανα, ενώ η KYMCO κάνει λόγο για ολοκαίνουριο μοτέρ προδιαγραφών Euro 3, το οποίο έχει χωρητικότητα 320 κ.εκ. και αποδίδει σχεδόν 30 ίππους, με μειωμένους κραδασμούς και βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλές και μεσαίες στροφές. Ανασχεδιασμένη παρουσιάζεται και η CVT μετάδοση που έχει κατασκευαστεί από νέα υλικά υψηλότερης αντοχής. 

Το πλαίσιο του νέου scooter της KYMCO είναι ατσάλινο σωληνωτό, με τον εμπρός τροχό να αναρτά ένα συμβατικό πιρούνι με διάμετρο καλαμιών 37 χλστ., ενώ πίσω βλέπουμε την κλασική λύση των δύο αμορτισέρ τα οποία ρυθμίζονται σε πέντε θέσεις όσον αφορά την προφόρτιση του ελατηρίου. Στα φρένα βρίσκουμε στο στάνταρ εξοπλισμό, τη σύγχρονη μονάδα ABS της Bosch, 9.1Μ, η οποία ζυγίζει μόλις 700 γραμμάρια.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ