KTM: Νέα SX και SX-F 2025

KTM: Νέα SX και SX-F 2025

- 300 γραμμάρια ελαφρύτερο πλαίσιο
- Νέο ψαλίδι και επανασχεδιασμένο μοχλικό ανάρτησης
- Το 150 SX επιστρέφει στη γκάμα των δίχρονων
- Νέα έκδοση Adamo Edition 250 με αγωνιστική περιβολή

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

300 γραμμάρια ελαφρύτερο πλαίσιο

Μπορεί να είναι ακόμα Απρίλιος, αλλά ήδη έκαναν την εμφάνισή τους τα νέα KTM SX και SX-F για το 2025 που έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με την εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα. Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στο πλαίσιο με τις βάσεις του κινητήρα να είναι επανασχεδιασμένες, ενώ έχει αλλάξει και το πάχος του σε διάφορα σημεία. Όλα αυτά έχουν μειώσει το βάρος του κατά 300 γραμμάρια και έχουν διαφοροποιήσει τα χαρακτηριστικά ακαμψίας του με στόχο την ακόμα καλύτερη συμπεριφορά. Επίσης νέο είναι το ψαλίδι και ο οδηγός της αλυσίδας, ενώ επανασχεδιασμένο είναι το πεντάλ του πίσω φρένου για αυξημένη αντοχή, αλλά και το μοχλικό της πίσω ανάρτησης.
 

Δυνατότητα καταγραφής δεδομένων και ρυθμίσεων

Στον τομέα των αναρτήσεων παραμένει η σειρά XACT της WP, με το πιρούνι και το αμορτισέρ να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις, ώστε να συνεργάζονται καλύτερα με το νέο πλαίσιο. Η σειρά SX του 2025 εξοπλίζεται με ελαστικά Geomax MX34 της Dunlop, ενώ στον κατάλογο των έξτρα υπάρχει το Connectivity Unit Offroad που επιτρέπει στον αναβάτη να καταγράφει δεδομένα και να αποθηκεύει ρυθμίσεις για κάθε διαδρομή. Σε επίπεδο εμφάνισης, η πορτοκαλί βάση παραμένει με το λογότυπο της εταιρείας και τη σέλα να είναι μαύρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το 150 SX επιστρέφει στη γκάμα των δίχρονων

Η σειρά SX περιλαμβάνει δίχρονα, αλλά και τετράχρονα μοντέλα. Η οικογένεια των δίχρονων να μεγαλώνει, αφού στα 50 SX, 65 SX, 85 SX, 125 SX, 250 SX και 300 SX, έρχεται να προστεθεί το 150 SX. Στα τετράχρονα παραμένουν τα μοντέλα 250 SX-F, 350 SX-F και 450 SX-F και έρχεται να προστεθεί το Adamo Edition 250 για να γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο που κέρδισε το 2023 στην ΜΧ2 ο Andrea Adamo με την Red Bull KTM. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα SX και SX-F 2025 θα αρχίσουν να φτάνουν στις εκθέσεις τον Ιούνιο, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.