O Jorge Lorenzo τελικά θα συμμετάσχει σε αγώνα με την Yamaha, μετά από 4 χρόνια.

Jorge Lorenzo: Θα αγωνιστεί στην Βαρκελώνη!

Αλλαγή σχεδίων για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος επίσημα ανακοίνωσε ότι θα κάνει wildcard συμμετοχή στον αγώνα της Καταλονίας φέτος! Δείτε περισσότερα.

Τελικά ο Jorge Lorenzo δεν θα μείνει και πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, παρά τις… εμφατικές δηλώσεις του για το αντίθετο! Ο 33χρονος αναβάτης από την Μαγιόρκα ανακοίνωσε και επισήμως,  ότι θα συμμετάσχει έκτακτα, ως wildcard στον αγώνα της Καταλονίας, στην Βαρκελώνη, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 7 Ιουνίου.  

Η ανακοίνωση έγινε και από τις δύο πλευρές, με τον Lorenzo να δηλώνει συγκεκριμένα: «Μετά από μερικές εβδομάδες που το σκέφτομαι, αποφάσισα ότι θα αγωνιστώ στο GP της Καταλονίας. Ανυπομονώ πολύ για τη στιγμή αυτή και θα σας δω όλους εκεί». Η Yamaha από την πλευρά της δήλωσε τα εξής: «Ο Jorge Lorenzo θα τρέξει με την Yamaha M1 ως wild card συμμετοχή στο GP της Καταλονίας.

Ο Jorge Lorenzo είχε ανακοινώσει πέρσι, την πρόθεση του να αποσυρθεί από τους αγώνες, τερματίζοντας παράλληλα το συμβόλαιο διετίας που είχε με την Honda μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς. Ωστόσο, μέσα στον χειμώνα, ο Ισπανός ήρθε σε συμφωνία με την Yamaha ως δοκιμαστής, προφανώς ανοίγοντας πόρτες για την εξέλιξη αυτή. Ας ελπίσουμε ότι οι συνέπειες λόγω κορωνοϊού δεν θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές που θα φτάσουν μέχρι την μέση της σεζόν…