O Jorge Lorenzo

Jorge Lorenzo: «Μπορώ ακόμα να παλέψω για τίτλο»

Ο Lorenzo δεν σταματά να… προβαίνει σε δηλώσεις, αφού είπε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και πρωτάθλημα στα MotoGP! Τι ακριβώς όμως είπε για αυτό; Δείτε…

Οι κανόνες του παιχνιδιού της δημοσιότητας είναι δυναμικά μεταβαλλόμενοι, αλλά τον τελευταίο καιρό ο Jorge Lorenzo απασχολεί τα παγκόσμια μέσα περισσότερο με… αυτά που λέει, παρά με αυτά που κάνει στις πίστες. Έχοντας περάσει την χειρότερη αγωνιστική χρονιά της ιστορίας του, που τον οδήγησε σε απόφαση απόσυρσης από τους αγώνες, ο Jorge Lorenzo για άλλη μια φορά κάνει αινιγματικές δηλώσεις.
 
Ο Ισπανός, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε με post στο Instagram την υποστήριξη του στον παγκόσμιο αγώνα κατά του κορωνοϊού, πιστεύει ότι δεν είναι ακόμα «ξεγραμμένος». Λέει μάλιστα ότι μπορεί ακόμα να παλέψει για πρωταθλήματα, αλλά… δεν θέλει! Δηλώνει συγκεκριμένα: «Ειλικρινά πιστεύω ότι με την κατάλληλη μοτοσυκλέτα ακόμα μπορώ να παλεύω για νίκες και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά δεν άξιζε πλέον. Ήταν κάτι που το έχω ήδη κάνει. Είχα μεγαλύτερο κίνητρο να γίνω καλός σε άλλα πράγματα όσο απολαμβάνω την ζωή. Αποσύρθηκα, αλλά μπορώ ακόμα να οδηγήσω μοτοσυκλέτα MotoGP». Μάλιστα.
 
Ο Lorenzo συμπλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας και τα παρακάτω: «H Yamaha θέλει να κερδίζει ξανά. Έχουν μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα και πολύ δυνατούς αναβάτες. Και τώρα έχουν και εμένα, τον πιο ευαίσθητο αναβάτη, για να βελτιώσουν την μοτοσυκλέτα κι άλλο. (…) Δεν είχα χρόνο να προσαρμοστώ στην Honda λόγω των τραυματισμών μου. Δεν μπορούσα να οδηγήσω φυσικά».