O Jack Miller

Jack Miller: Αποχαιρετά τον Cal Crutchlow

Τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του Cal Crutchlow, είπε ο Jack Miller εν όψει της αποχώρησης του Βρετανού από τους αγώνες και την έναρξη καριέρας δοκιμαστή. Δείτε τι είπε.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο Cal Crutchlow αποχωρεί από την ενεργό αγωνιστική δράση και την LCR Honda, προσχωρώντας στην Yamaha ως δοκιμαστής. Ένας αναβάτης που ποτέ δεν «μάσησε λόγια» και πολλές φορές αμφισβητήθηκε, ο Crutchlow είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας και ένας από τους φίλους που έκανε στα paddock είναι ο Jack Miller. Ο Αυστραλός της Pramac Ducati μίλησε με τα καλύτερα λογία, για τον Crutchlow και το νέο βήμα του.
 
Ο Miller είπε συγκεκριμένα: «Όλα όσα μπορούμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ στον Cal για όλα όσα έχει κάνει εντός και εκτός πίστας, νομίζω ότι ήταν ένας πολύ καλός πρεσβευτής του αθλήματος. Υπήρξε ένας από τους πιο εργατικούς ανθρώπους που έχω δει στο paddock. Πολλές φορές νομίζω ότι αμφισβητήθηκε περισσότερο από άλλους αναβάτες, αλλά κάθε φορά που έγινε αυτό, μπόρεσε να τους βγάλει όλους λάθος
 
«Το καλύτερο πράγμα με τον Cal είναι ότι δεν θα ντραπεί ποτέ να σου πει ότι είχε δίκιο, άρα θα μας λείψει αλλά είναι σαν μια άσχημη μυρωδιά: Δεν θα φύγει ποτέ τελείως» είπε αστειευόμενος ο Jack Miller.