To νέο Italjet Dragster

Italjet Dragster: Μπαίνει στην παραγωγή

Ετοιμάζεται να… κατακτήσει την Ευρώπη το ιταλικό Dragster, το οποίο εντυπωσίασε στην περσινή EICMA. Δείτε πότε ξεκινάει να λειτουργεί η γραμμή παραγωγής…

Το Italjet Dragster έκανε εντυπωσιακή επιστροφή στα δρώμενα των scooters πέρσι, εν όψει της EICMA, με ανακοίνωση για είσοδο στην παραγωγή σύντομα. Να λοιπόν που ήρθε αυτή η στιγμή, όπως και επίσημα ανακοινώνεται πλέον.
 
Πιο συγκεκριμένα, ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι το Italjet Dragster θα ξεκινήσει να παράγεται στα τέλη του Νοεμβρίου, έτσι ώστε να διατεθεί παγκοσμίως αμέσως μετά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις χώρες, στις οποίες θα φτάσει το Dragster! Οι εκδόσεις στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο θα είναι δύο: Σε 125 και 200 κυβικά. Φυσικά, τα πρώτα 499 κομμάτια του μοντέλου είναι… ρεζερβέ, αφού θα πρόκειται για την Limited Edition της πρώτης έκδοσης, η οποία έχει ξεπουλήσει από πέρσι!
 
Το Dragster έχει αφήσει την δική του ιστορία στα scooters επιδόσεων, αφού θεωρείται ένα από τα κορυφαία του είδους και η καινούργια έκδοση, δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει ξανά! Το μοντέλο βέβαια έχει ένα ξεχωριστό μηχανολογικό υπόβαθρο, με ανάρτηση βραχίονα εμπρός με αμορτισέρ και πλαίσιο χωροδικτύωμα, που αναμένεται να αναβαθμίζει σημαντικά την συμπεριφορά του στο δρόμο. Περιμένουμε και περισσότερα και –ελπίζουμε- επίσημα, από την πλευρά της Italjet!