H γερμανική Intermot ανανεώνει το ραντεβού της μαζί μας, για το 2022.

Intermot 2020: Ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού

Ένα ακόμα θύμα της πανδημίας αποδείχθηκε η ανά διετία έκθεση μοτοσυκλέτας στην Γερμανία, καθώς φέτος η Intermot δεν θα λάβει χώρα. Δείτε με τι θα αντικατασταθεί.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να φέρνει τόσο ευθείες, όσο και παράπλευρες απώλειες με την πανδημία να μαίνεται και πριν λίγες ώρες, δημοσιεύθηκε μια ακόμα ακύρωση: Η γνωστή έκθεση μοτοσυκλέτας Intermot, που γίνεται κάθε 2 χρόνια στην Κολωνία της Γερμανίας, ακυρώνεται για φέτος. 
 
Η Intermot αποτελεί κατά κοινή ομολογία την 2η σημαντικότερη έκθεση μοτοσυκλέτας στον κόσμο, ενώ στις 2 τελευταίες της διεξαγωγές (2016 και 2018), γίναμε μάρτυρες άνευ προηγουμένου παρουσιάσεων πολλών και σημαντικών μοντέλων από τις εταιρείες, χωρίς να περιμένουν την στιγμή της EICMA. Φυσικά η φετινή κατάσταση επιβάλλει πολλές αλλαγές στην πραγματικότητα και, με την παρούσα εξέλιξη της πανδημίας, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς την κατάσταση μέχρι τον Οκτώβριο.

Όπως το ρεπορτάζ αναφέρει, το ραντεβού μας με την EICMA ανανεώνεται για το 2022, χωρίς να γίνει φυσική έκθεση από την γερμανική διοργάνωση μέχρι τότε. Ωστόσο, ανακοινώθηκε επίσημα ότι την εκδήλωση θα αντικαταστήσει, ειδικό δρώμενο ψηφιακής μορφής το οποίο ετοιμάζεται, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν είναι πλέον κρυφό, ότι ακόμα και η EICMA βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού». Μείνετε συντονισμένοι.