Οι δύο teaser φωτογραφίες της Indian για το νέο Jack Daniels μοντέλο που έρχεται...

Οι δύο teaser φωτογραφίες της Indian για το νέο Jack Daniels μοντέλο που έρχεται...

Indian: Στα σκαριά νέο «Jack Daniels» μοντέλο

Την 5η ενσάρκωση της συνεργασίας Indian και Jack Daniels φαίνεται να ετοιμάζει η πρώτη, με μια ακόμα νέα special μοτοσυκλέτα. Δείτε περισσότερα.

Ζούμε στην εποχή του Special Edition και πολλές εταιρείες το έχουν καταλάβει καλά. Μία από αυτές είναι και η αμερικανική Indian, η οποία «μαγειρεύει» ένα νέο μοντέλο μοτοσυκλέτας, με ειδικό χαρακτήρα σε συνεργασία με την μάρκα ουίσκι Jack Daniels, για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η Indian προχώρησε σε αποκάλυψη κάποιων teaser φωτογραφιών που μας προετοιμάζουν για το νέο μοντέλο. Οι φωτογραφίες δείχνουν το πάνω μέρος του ρεζερβουάρ και το φίλτρο αέρα ανάμεσα στους κυλίνδρους, ενώ αναφέρονται στο ουίσκι «Gentleman Jack» το οποίο αποτελεί μια premium ετικέτα του γνωστού ποτού με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Δεν αποκαλύπτεται ποιο θα είναι το μοντέλο που θα τροποποιηθεί ειδικά για την περίσταση, αλλά οι Βρετανοί δημοσιογράφοι πιστεύουν ότι μιλάμε για μια Chieftain με τον κινητήρα των 116 κυβικών ιντσών ή 1.895 κυβικών εκατοστών σε δικές μας μονάδες. Το νέο μοντέλο λοιπόν αναμένεται να κινείται εμφανισιακά, στα σκούρα χρώματα με κάποιες λεπτομέρειες σε χρυσή ή άλλη μεταλλική απόχρωση και με τις ανάλογες «special» λεπτομέρειες.

Την τροποποίηση της μοτοσυκλέτας για λογαριασμό της Indian θα αναλάβει ο οίκος Klock Werks Kustom Cycles, ενώ η αποκάλυψη της μοτοσυκλέτας έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2020, στα πλαίσια του 80ού αγώνα Sturgis Rally. Τι θα δούμε ακριβώς; Ο χρόνος θα δείξει.