Indian Scout Bobber Sixty

Indian Scout Bobber Sixty

Indian Scout Bobber Sixty

Indian Scout Bobber Sixty

Indian Scout Bobber Sixty

Indian Scout Bobber Sixty

Indian Scout Bobber Sixty: Η επίσημη παρουσίαση

Αποκαλύφθηκε η νέα έκδοση της Indian Scout Bobber Sixty, με μικρότερο κινητήρα και μια εξαιρετικά προσιτή τιμή! Δείτε περισσότερα.

Η Indian, επιβεβαιώνοντας όλα τα σενάρια των προηγούμενων ημερών, παρουσίασε την νέα Scout Bobber Sixty, μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει την Bobber ταυτότητα με τον κινητήρα των 999 κ.εκ. του Scout Sixty. Η βάση της νέας Scout Bobber Sixty είναι η ήδη διαθέσιμη Scout Bobber, πάνω στην οποία η Indian πραγματοποίησε τις αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η Scout Bobber Sixty φέρει «κομμένα» φτερά εμπρός και πίσω για μια χαρακτηριστική εμφάνιση, ενώ εξοπλίζεται με ένα νέο λογότυπο στο ρεζερβουάρ καυσίμου και το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί στην εμφάνιση του: Ο κινητήρας, οι τροχοί, η σέλα, η εξάτμιση και οι περισσότερες λεπτομέρειες στο μοντέλο είναι μαύρες. Επιπλέον, η πίσω ανάρτηση του μοντέλου είναι χαμηλωμένη, ενώ και τα ελαστικά είναι τύπου street τονίζοντας την ταυτότητα της Bobber έκδοσης.

Η θέση οδήγησης του μοντέλου έχει μικρές αλλαγές, με τα μαρσπιέ να βρίσκονται περίπου 38 χιλιοστά πιο κοντά στον αναβάτη, ενώ το τιμόνι δημιουργεί μια πιο χαμηλή θέση οδήγησης όντας πιο μπροστά. Το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED. Η Indian ανακοινώνει ότι το Scout Bobber Sixty είναι 11 κιλά ελαφρύτερο από το Scout Bobber, ενώ ο κινητήρας των 999 κ.εκ. αποδίδει 78 ίππους.

Η Indian ανακοίνωσε μια τιμή για το μοντέλο, που έχει προκαλέσει ιαχές ενθουσιασμού στην Αμερικανική αγορά: Στα 8.999 δολάρια, για όσους αναβάτες ψάχνουν τρόπο να μπουν στην μοτοσυκλέτα αποκτώντας μία Indian ή θέλουν να αποκτήσουν μια μοτοσυκλέτα με στόχο το customizing. Ελπίζουμε το μοντέλο να είναι ανάλογα προσιτό, και στην χώρα μας. Πως σας φαίνεται;