Indian Roadmaster Elite

Αν ψάχνεις μοτοσυκλέτα με ισχυρό ηχοσύστημα, η ειδική αυτή έκδοση της Roadmaster είναι για εσένα.

Η Elite είναι μια ειδική έκδοση της Roadmaster που ξεχωρίζει χάρη στις χειροποίητες λεπτομέρειες στη βαφή, τα χρωμιομένα εξαρτήματα και το νέο ηχοσύστημα που είναι 50% πιο δυνατό από αυτό της στάνταρ έκδοσης. Πρόκειται για μια έκδοση εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής, αλλά ο ακριβής αριθμός των αντιτύπων δεν έχει γίνει γνωστός.

Στην Αγγλία κοστίζει 42.000 ευρώ και σύμφωνα με την Indian η χειροποίητη βαφή χρειάζεται πάνω από 30 ώρες για να ολοκληρωθεί. Πρόκειται για έναν συνδυασμό μαύρου γυαλιστερού με γκρι, που συνδυάζονται με κόκκινες λεπτομέρειες που «σπάνε» λίγο τα σκούρα χρώματα. Το ίδιο κόκκινο χρώμα βρίσκεται και στα καλύμματα των διωστήρων στο πλάι του κινητήρα των 1890 κυβικών. Υπάρχουν τρία modes λειτουργίας, ενώ ο πίσω κύλινδρος απενεργοποιείται όταν η μοτοσυκλέτα είναι ακίνητη κρατώντας τον αναβάτη πιο δροσερό μέσα στην κίνηση.

Το ηχοσύστημα «PowerBand Audio Plus» απόδοσης 600 watt διαθέτει ηχεία στο φαίρινγκ και στα σαμάρια, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, που είναι 50% ισχυρότερα σε σχέση με τη βασική Roadmaster. Ο χειρισμός του ηχοσυστήματος γίνεται μέσω μιας οθόνης αφής 7 ιντσών και του Ride Command που είναι το πιο γρήγορο και παραμετροποιήσιμο σύστημα infotainment της Indian που επιτρέπει τη σύνδεση κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth.

Ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι γνωστός και από τη βασική έκδοση και περιλαμβάνει φώτα LED, αναλογικό βολτόμετρο και δείκτη καυσίμου τοποθετημένα στο ρεζερβουάρ, δερμάτινες και θερμαινόμενες σέλες, ABS, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, 140 λίτρα χώρο αποσκευών και άλλα.