Indian: Κι άλλες διαρροές για νέα μοντέλα

Νέες εικόνες από κατοχυρώσεις πατεντών αποκαλύπτουν πως η Indian βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση, με πάνω από 3 μοντέλα πιθανόν να είναι σε ανάπτυξη! Δείτε περισσότερα…

Η επικαιρότητα γύρω από την Indian είναι ζωηρή, καθώς φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει επίθεση σε πολλαπλά μέτωπα με νέα μοντέλα. Μέσα από πληροφορίες που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει, ξέρουμε ότι μοντέλα με τις υποψήφιες ονομασίες Challenger, Renegade και Raven είναι σε ανάπτυξη, αλλά αυτή τη φορά κυκλοφόρησε και κάτι παραπάνω: Σχέδια ενός νέου κινητήρα.

Συγκεκριμένα, μέσα από τις εικόνες που βλέπετε, φαίνεται ότι ένας νέος κινητήρας αναπτύσσεται από την εταιρεία, πιθανότατα για χρήση σε ένα από τα νέα μοντέλα. Η μονάδα φαίνεται ότι είναι υδρόψυκτη, φυσικά δικύλινδρη σε V και μεγάλου κυβισμού, ενώ οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι του χώρου υποστηρίζουν ότι ο κινητήρας αυτός θα χρησιμοποιούταν σε μοτοσυκλέτα της Victory (η οποία έκλεισε).

Τα σχέδια έχουν κατατεθεί προς κατοχύρωση, από το 2017, ωστόσο μόλις τον Μάρτιο πήραν την έγκριση από το αμερικανικό γραφείο πατεντών. Αυτό που κάνει την είδηση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, είναι ότι πριν λίγες ημέρες, φωτογραφίες από ολόκληρο το νέο μοντέλο της Indian εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, όμως η εταιρεία ζήτησε από όσους τις δημοσίευσαν, να τις κατεβάσουν άμεσα! Οι εικόνες απεικόνιζαν ένα full-size τουριστικό μοντέλο με πλήρες fairing και, για προφανείς λόγους, δεν θα δημοσιεύσουμε εικόνες του…

Μαζί με τα σχέδια του νέου κινητήρα, η Indian κατοχύρωσε και σχέδια ενός «R», με ιδιαίτερο στυλ εμφάνισης, που προφανώς θα χρησιμοποιηθεί σε νέα μοντέλα. Η Αμερικανική εταιρεία βρίσκεται σε μια εξαιρετική φάση και περιμένουμε με αγωνία, να δούμε τα νέα δείγματα γραφής της.