To Husqvarna 701 Vitpilen μπορεί τώρα να γίνει δικό σας σε τιμή που δεν ξανάγινε!

Husqvarna 701 Vitpilen: Black Friday προσφορά

Κάνε δική σου μία από τις ομορφότερες street μοτοσυκλέτες της εποχής με «Black Friday» έκπτωση που ξεπερνά κάθε προσδοκία! Δες εδώ την νέα τιμή.

Ονειρεύεστε να κάνετε δική σας μία Husqvarna Vitpilen 701; Δεν είστε οι μόνοι, αφού το μοντέλο της Husqvarna είναι ένα styling icon και μία από τις πιο ποθητές street μοτοσυκλέτες. Τώρα, στα πλαίσια των προσφορών της Black Friday, η Husqvarna ανακοινώνει μια μεγάλη προσφορά και μια σημαντική έκπτωση στο μοντέλο, μόνο για μια εβδομάδα από σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Husqvarna 701 Vitpilen υφίσταται έκπτωση 1.710 ευρώ, με την τιμή της προσφοράς να ανέρχεται στα 9.980 ευρώ! Η προσφορά θα ισχύσει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.

Δείτε παρακάτω, το επίσημο δελτίο τύπου της Husqvarna:

«HUSQVARNA BLACK FRIDAY
Οι προσφορές της «Μαύρης Παρασκευής» μόλις έγιναν πιο cool από κάθε άλλη φορά.
Το εντυπωσιακό Husqvarna Vitpilen 701 γίνεται πιο προσιτό για μια ολόκληρη εβδομάδα και σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να είστε ξεχωριστοί σε κάθε αστική σας μετακίνηση.
Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου το Husqvarna 701 Vitpilen θα διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών από την προτεινόμενη λιανική των 11.690 ευρώ  στην τιμή των 9.980 ευρώ!
Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.»