Horwin EK3: Ηλεκτρικό scooter με τελική 95 χλμ / ώρα

Τα ηλεκτρικά scooter εξελίσσονται ραγδαία και το EK3 της Horwin το αποδεικνύει, αφού μπορεί να φτάσει τα 95 χιλιόμετρα την ώρα.

Βλέπουμε συνεχώς καινούργια ηλεκτρικά scooter να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν καταφέρει να είναι πρώτη επιλογή των αναβατών όταν μιλάμε για αστική μετακίνηση. Τα πρώτα του είδους δεν είχαν την αυτονομία των βενζινοκίνητων ανταγωνιστών τους, ενώ η φόρτιση της μπαταρίας του ήταν πολύ χρονοβόρα. Σήμερα όμως είναι φορτωμένα με υψηλή τεχνολογία και αυξάνουν τα μερίδια πωλήσεών τους σε Ευρώπη και Ασία. Οι μπαταρίες έχουν κάνει άλματα προόδου, ενώ κάποια συστήματα γρήγορης φόρτισης τις φορτίζουν σε μόλις 30 λεπτά.

Η Horwin είναι μια Αυστριακή εταιρεία με εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσωπειών σε όλη την Ευρώπη και μπορεί τα scooter της να κατασκευάζονται στην Κίνα, όμως πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, ποιότητας και αξιοπιστίας. Το τελευταίο μοντέλο της ονομάζεται ΕΚ3 και χαρακτηρίζεται από τη μίνιμαλ αισθητική και το φουτουριστικό design. Διαθέτει όμορφα LED φώτα εμπρός – πίσω, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ενώ ένα keyless σύστημα εκκίνησης με αισθητήρα εγγύτητας αναγνωρίζει το κλειδί από μικρή απόσταση. Το μεγαλύτερο προσόν του βέβαια δεν είναι άλλο από την τελική του η οποία βρίσκεται στα 95 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στον εξοπλισμό του βλέπουμε και cruise control. Διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδησης, ενώ προαιρετικά μπορεί να δεχθεί δεύτερη μπαταρία με την αυτονομία σε αυτή την περίπτωση να εκτοξεύεται στα 200 χιλιόμετρα. Η τιμή του είναι 4.290 ευρώ.

  • WheelnWater

    Η (Horwin) κατασκευάζει ποιοτικά ηλεκτρικά δίκυκλα, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Μετά την επιτυχημένη είσοδος και πωλήσεων της μοναδικής Cafe Racer στυλ μηχανής το (CR6), τώρα κάνει δυνατή είσοδο στα (ηλεκτρικά σκούτερ) με το (EK3) & (EK3 Deluxe) ένα πανέμορφο, κομψό, στυλάτο, και ποιοτικό σκούτερ που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και δικαίως. Βρείτε όλα τα μοντέλα της Horwin στην (WheelnWater Technologies)