Συνεχίζονται οι προσπάθειες αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Κοροναϊού με πολλά εργοστάσια στην Κίνα να μένουν κλειστά.

Honda: Κλειστά 2 εργοστάσια λόγω Κοροναϊού

Παρατείνει την περίοδο κλεισίματος 2 εργοστασίων της η Honda, υπακούοντας σε εντολές της κινεζικής κυβέρνησης λόγω της μεγάλης επιδημίας κοροναϊού. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η επιδημία του κοροναϊού στην Κίνα δυστυχώς ακόμα μαίνεται και πολλές βιομηχανίες λαμβάνουν μέτρα για τον περιορισμό της, όπως επίσης και η κυβέρνηση της χώρας. Η Honda με την σειρά της, παρατείνει την περίοδο κλεισίματος 2 εργοστασίων της Sundiro Honda, του κινεζικού τμήματος της, μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα εν λόγω εργοστάσια, ήταν ήδη κλειστά λόγω διακοπών στην Κίνα και θα άνοιγαν  στις 30 Γενάρη, όμως βάσει των τελευταίων οδηγιών της κυβέρνησης, όλες οι επιχειρήσεις παίρνουν αναγκαστική παράταση στον χρόνο κλεισίματος.

Τα δύο εργοστάσια που  έκλεισαν βρίσκονται στις Tianjin και Taicang και έχουν δυναμικότητα παραγωγής 350.000 και 500.000 δικύκλων το χρόνο, ενώ καλύπτουν το 40% της εγχώριας ζήτησης μοτοσυκλετών Honda.

Παράλληλα, η Honda διαθέτει και 3 εργοστάσια στην Wuhan, το επίκεντρο της επιδημίας, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.