net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με διαφορετική θέση οδήγησης, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και πολεμική εμφάνιση το CRF250 Rally Concept μας κέρδισε με την πρώτη ματιά.

Ας ελπίσουμε ότι η πρωτότυπη μοτοσικλέτα της Honda θα βρει το δρόμο της προς την παραγωγή.

Σαφώς πιο "αφράτη" σέλα για το Rally από του CRF250L.

Όλη η γοητεία των πρωτότυπων μοτοσικλετών που τρέχουν στο Dakar φαίνεται εδώ.

Honda CRF250 Rally Concept!

Η ισχυρή παρουσία της Honda στο Dakar γεννά μοντέλα που ελπίζουμε σύντομα να τα δούμε στους δρόμους μας, όπως το πρωτότυπο CRF250 Rally που θα παρουσιάσουν οι Ιάπωνες σε δύο ημέρες στην έκθεση της Οσάκα.

 
Το νέο πρωτότυπο μοντέλο της Honda ονομάζεται CRF250 Rally και βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο ήδη πετυχημένο και γνωστό CRF250L. Ουσιαστικά από τα όσα απειροελάχιστα αποκαλύπτει μέχρι στιγμής η ιαπωνική εταιρεία για το concept μοντέλο της καταλαβαίνουμε πως κάτω από τα πλαστικά που επιχειρούν μια πιστή και λαχταριστή αντιγραφή του αγωνιστικού CRF450 Rally, που έτρεξε φέτος στο Dakar, βρίσκεται αυτούσιο ένα CRF250L.

Ο «πολιτικός» χαρακτήρας του μοντέλου L σημαίνει πως εδώ έχουμε μια race replica με λογική τιμή απόκτησης και την απαραίτητη λογική καθημερινής χρήσης όπως αυτή εκφράζεται από τις απαιτήσεις συντήρησης και κατανάλωσης. Αυτό σαφέστατα υπονοεί πως λίαν συντόμως θα μπορούσαμε να δούμε αυτό το νέο μοντέλο στην παραγωγή, καθώς οι προοπτικές του μοιάζουν ιδιαίτερα ευοίωνες στην αγορά. Ελπίζουμε βέβαια όχι μόνο να το δούμε στην παραγωγή αλλά και να το δούμε να έρχεται και προς τα μέρη μας!

Το CRF250 Rally Concept θα ντεμπουτάρει αυτό το σαββατοκύριακο στο Σαλόνι της Οσάκα.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ