• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Honda CL300: Κατατέθηκαν τα σχέδια ευρεσιτεχνίας

Honda CL300: Κατατέθηκαν τα σχέδια ευρεσιτεχνίας

Λίγους μήνες μετά την είδηση πως διέρρευσαν τα σχέδια της CL500, η Honda φαίνεται πως ετοιμάζει τη CL300 ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και μία μικρότερη CL250.

HONDA: O ισχυρότερος κινητήρας της κατηγορίας.

Το μικρότερο «αδερφάκι» του CL500

Όπως όλα δείχνουν η Honda ετοιμάζει μία ολόκληρη οικογένεια scrambler με το όνομα CL, αφού μετά το CL500 έχει στα σκαριά το CL300, καταθέτοντας τα δικαιώματα του ονόματος «CL300».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βασισμένο στο Rebel 300

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στην έλευση του Honda CL500, μία μοτοσυκλέτα τύπου scrambler που θα βασιζόταν στο πλαίσιο – κινητήρα της Rebel 500. Την ίδια συνταγή θέλουν να ακολουθήσει το ιαπωνικό εργοστάσιο και στη μικρότερη CL300, η οποία θα βασίζεται αντίστοιχα στη Rebel 300.

Οι απορίες που προκύπτουν

Η λεπτομέρεια όμως που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον αλλά και την απορία του Διεθνή Τύπου, είναι πως η αίτηση πνευματικών δικαιωμάτων για το όνομα «CL300» έχει κατατεθεί στην Ταϊλάνδη, ενώ εκτός αυτού ακούγεται πως είναι στα σκαριά και μία μικρότερη έκδοση CL250 για την ασιατική αγορά. Οι πιθανότητες λένε πως το μεγάλο «αδερφάκι» προορίζεται αρχικά για τις αγορές της Δύσης, αν και το Rebel 300 διατίθεται μόνο στη Βόρεια Αμερική και σε ορισμένες ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες

Προς το παρόν η Honda δεν αποκαλύπτει τα χαρτιά της, ωστόσο γνωρίζουμε πως το CL500 θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο του και στις ευρωπαϊκές χώρες. Παρόλα αυτά, το μέλλον θα δείξει αν θα δούμε να κάνει ντεμπούτο του και το μικρότερο 300αρι.
 

Μετά το Honda CL500, το CL300!
Νέο scrambler μοντέλο βασισμένο στο Rebel 300.
Κατατέθηκαν το όνομα του μοντέλου αλλά και τα σχέδια ευρεσιτεχνίας.
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.
Έχει φτιάξει η Honda μοντέλα για κάθε γούστο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »