Η σέλα είναι πολύ άνετη για τα δεδομένα της κατηγορίας και όχι μόνο. Θα σας κρατήσει ξεκούραστους και σε μακρινό ταξίδι.

    Σχεδίαση-Ποιότητα: Κλέβει τις εντυπώσεις!

    Το προηγούμενο CBR500R ήταν μια καθόλα ελκυστική μοτοσικλέτα, με τις γραμμές τις να είναι σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένες από το προηγούμενο CBR600RR ήταν μια sport 500άρα… με τα όλα της! Η Honda αποφάσισε να το αλλάξει αυτό στην ανανεωμένη έκδοση και από το παρελθόν, κοιτάζει προς τα μπροστά και μας δίνει μια καλή γεύση από αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον για τα μεγαλύτερα sport μοντέλα της. 

    To νέο CBR500R δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό, όχι μόνο για την κατηγορία στην οποία ανήκει. Στο δρόμο φυσικά δεν περνά απαρατήρητο με το αιχμηρό και μοντέρνο του παρουσιαστικό να τραβά τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Ειδικά, οι νέοι στενοί LED προβολείς που ανάβουν μαζί και παράγουν καλή σε ένταση ομοιόμορφα κατανεμημένη δέσμη κλέβουν την παράσταση. 

    Αν η Honda έδωσε τόσο μεγάλη προσοχή στη σχεδίαση του μικρού-μεσαίου της CBR, τότε πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε την επόμενη γενιά του 1000. Ένα ακόμη σημείο που τραβά την προσοχή στη μοτοσικλέτα της Honda είναι η ποιότητα κατασκευής. Σε γενικές γραμμές τα ανανεωμένο 500άρι CBR είναι ιδιαίτερα προσεγμένο με την λευκή περλέ βαφή να αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις, ενώ το ίδιο ισχύει και για την συναρμογή των πλαστικών αλλά και τη γενικότερη συναρμολόγηση της μοτοσικλέτας. Με λίγα λόγια ξεχάστε τους τριγμούς, κάτι που άλλωστε δεν χαρακτήριζε ούτε το προηγούμενο μοντέλο.

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!