To Hellas Rally Raid προγραμματίζεται κανονικά για το 2021.

Hellas Rally Raid: Ανακοινώθηκε για το 2021

Το μεγάλο διεθνές γεγονός που θα διεξαχθεί στην χώρα μας, ανακοινώθηκε για το 2021. Δείτε περισσότερα…

Το Hellas Rally Raid και η διοργάνωση του αποφάσισαν να κοιτάξουν μπροστά, αποφασίζοντας τον προγραμματισμό του event για το 2021. Το ράλι προγραμματίζεται, λοιπόν, για το διάστημα από 23 μέχρι 30 Μαΐου 2021, φυσικά αν δεν χρειαστεί να υπάρχουν ακόμα περιορισμοί και ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας.     
 
Το ράλι θα έχει μήκος διαδρομής 1.200 χιλιόμετρα, από τα οποία το 90% θα καλυφθούν εκτός δρόμου. Οι διαδρομές της κάθε ημέρας θα ποικίλουν ως προς την δυσκολία και το τερέν, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στην εξισορρόπηση των προκλήσεων, ώστε τόσο οι έμπειροι όσο και οι λιγότερο έμπειροι αναβάτες να απολαύσουν το γεγονός. Παράλληλα, το rally προσφέρει την δυνατότητα εκτέλεσης μιας ασφάλτινης διαδρομής, για όσους προτιμούν την τουριστική πλευρά της διοργάνωσης.
 
Το γεγονός θα διανθίσουν με την παρουσία τους σημαντικοί επαγγελματίες αναβάτες, όπως ο Chris Birch, ο Dirk von Zitzewitz και ο Heinz Kiningadner, που θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες την μοναδική εμπειρία να τους δουν σε δράση υπό αγωνιστικές συνθήκες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να μάθετε οτιδήποτε σχετικά με την συμμετοχή και το Hellas Rally Raid, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του με ένα κλικ εδώ. Οι συμμετοχές για τον αγώνα θα ανοίξουν από 1η Ιανουαρίου 2021.