Ξεκινά ξανά η γραμμή παραγωγής του Livewire

Harley Livewire: Ξεκινά ξανά η παραγωγή

Λύθηκε το πρόβλημα με την ηλεκτροκίνητη Livewire, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σήμερα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, από την Harley-Davidson. Δείτε τι συνέβη τελικά.

Μετά την είδηση για την διακοπή παραγωγής της Harley-Davidson Livewire πριν λίγα 24ωρα, σήμερα παίρνουμε και τα ευχάριστα: Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η παραγωγή της νέας μοτοσυκλέτας ξεκίνησε εκ νέου, αφού το πρόβλημα εντοπίστηκε και λύθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η Harley-Davidson δήλωσε πως το ζήτημα στο κύκλωμα φόρτισης με οικιακή πρίζα που εντοπίστηκε και δημιούργησε μία «εκτός προδιαγραφών κατάσταση», αφορούσε μόνο… μία μοτοσυκλέτα. Συνεπώς, δεν είναι δηλαδή ένα μεγαλύτερης έκτασης πρόβλημα.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν η παραγωγή ξεκινάει ξανά για την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson, η οποία προέβη και σε επίσημη ανακοίνωση. Οι άνθρωποι του Milwaukee ανέφεραν συγκεκριμένα το εξής: «Η προσωρινή διακοπή της παραγωγής του Livewire μας επέτρεψε να επιβεβαιώσουμε ότι η εκτός προδιαγραφών κατάσταση που ανακαλύψαμε σε μια μοτοσυκλέτα, ήταν μεμονωμένη περίπτωσηΠαράλληλα, η εταιρεία λέει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν ξανά, να χρησιμοποιούν τους οικιακούς φορτιστές της Livewire. Μέχρι πρότινος, υπήρξε οδηγία για την αυστηρή ΜΗ χρήση των οικιακών φορτιστών, μέχρι την εκκαθάριση του προβλήματος.