H Harley-Davidson Gryps της HD Athena

H νικήτρια του διαγωνισμού, Apex Predator από το Μεξικό

Η ειδική μνεία του τμήματος σχεδιασμού της H-D, Thunderbike

H-D Gryps: Δεύτερη θέση στο King of Kings 2020!

Μια πολύ σημαντική διάκριση για την Harley-Davidson Athena, της οποίας η δημιουργία κατάφερε να κατακτήσει τις κριτικές στον διαγωνισμό King of Kings 2020. Δείτε περισσότερα.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός King of Kings 2020 έλαβε τέλος και πριν λίγες ώρες έγινε η ανακοίνωση των μοτοσυκλετών που κερδίζουν τα βραβεία για αυτή τη χρονιά. Ο διαγωνισμός, αφορά αποκλειστικά Harley-Davidson μοτοσυκλέτες τροποιημένες από αντιπροσώπους της εταιρείας παγκοσμίως με στόχο την διάκριση του… Βασιλιά των Βασιλιάδων.
 
Για μια ακόμη φορά, μια ελληνική δημιουργία κατάφερε να κερδίσει τα διεθνή βλέμματα: Πρόκειται για την Gryps, την οποία κατασκεύασε η Harley-Davidson Athena και συμμετείχε με αυτή στον διαγωνισμό. Η Gryps κατάφερε να κερδίσει την 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό καταφέρνοντας να προβάλλει ξανά, παγκοσμίως, τις ικανότητες του ελληνικού customizing.
 
Η γενική νικήτρια του διαγωνισμού, που κέρδισε το πρώτο βραβείο, αναδείχθηκε η «Apex Predator» από το Μεξικό, που βασίζεται σε μία Sportster XR1200. Οι «κυνηγετικές» ορέξεις της δημιουργίας τονίζονται από το μυώδες παρουσιαστικό της και τις μηχανολογικές λεπτομέρειες.
 
Ειδική μνεία, από την ομάδα Styling της Harley-Davidson δόθηκε στην γερμανική δημιουργία «Thunderbike» της αντιπροσωπείας H-D Niederrhein.