Ζήσε αξέχαστες στιγμές

Sparta Racing Circuit Motul

Η πιο ασφαλής πίστα της Ελλάδας

Αν είσαι λάτρης των μηχανοκίνητων σπορ, το αυτοκινητοδρόμιο της Σπάρτης είναι ο απόλυτος προορισμός.

Η πιο άρτια εξοπλισμένη και ασφαλής πίστα της Ελλάδας βρίσκεται στη Σπάρτη και ακούει στο όνομα «Sparta Racing Circuit Motul». Η πίστα των 1.300 μέτρων έχει σχεδιαστεί και  κατασκευαστεί βάσει διεθνών προδιαγραφών, ώστε να υπερκαλύψει τους κανόνες και τα πρότυπα ασφαλείας που ισχύουν στις κορυφαίες πίστες του κόσμου.

Η πίστα σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να ενοικιάσετε καρτ, αλλά και να τη χρησιμοποιήσετε με τη δική σας μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, ακόμα και αν πρόκειται για αγωνιστικό. Είναι το μοναδικό αυτοκινητοδρόμιο με πλάτος 14 μέτρα, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μοτοσυκλέτες supermoto και αυτοκίνητα drift.



Οι πλήρεις εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 70 στρεμμάτων περιλαμβάνουν καφετέρια 170 τετραγωνικών μέτρων με τηλεόραση και δωρεάν WiFi, αίθουσα διδασκαλίας για σεμινάρια 25 τετραγωνικών και κατάστημα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Επίσης, υπάρχει χώρος 5 στρεμμάτων για αποθήκευση μοτοσυκλετών, καρτ και αυτοκινήτων.

Μια επίσκεψη στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στη Σπάρτη είναι αρκετή για να δείτε από κοντά και να ζήσετε την εμπειρία οδήγησης σε ένα αυτοκινητοδρόμιο υψηλών προδιαγραφών. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα Facebook της πίστας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τους μοναδικούς διαγωνισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αγία Κυριακή, Σπάρτη
Τηλ.: 6977918180
e-mail: wolf-race@hotmail.com
Facebook Page: Sparta Racing Circuit MOTUL