Δεν θα περιορίζονται μόνο στις μεσαίου και μεγάλου κυβισμού επιλογές, οι μοτοσυκλέτες της Triumph τα επόμενα χρόνια!

Δεν θα περιορίζονται μόνο στις μεσαίου και μεγάλου κυβισμού επιλογές, οι μοτοσυκλέτες της Triumph τα επόμενα χρόνια!

Η Triumph ετοιμάζει νέες μοτοσυκλέτες 250-750 κυβικών

Δεν είναι άγνωστη η συμφωνία συνεργασίας της Triumph με την Bajaj, κάτι που έχει ανακοινωθεί ήδη εδώ και αρκετό πλέον καιρό.

Η πρόθεση ήταν, τα νέα μοντέλα να παρουσιαστούν το 2022, όμως η πανδημία προφανώς έφερε διαταραχή στα πλάνα και των δύο εταιρειών. Τώρα οι Triumph και Bajaj είναι έτοιμες να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Νέες μοτοσυκλέτες από 250 μέχρι 750 κυβικά

Όπως προβλέπει ο σχεδιασμός των δύο μαρκών, οι νέες μοτοσυκλέτες που θα ετοιμαστούν θα έχουν κυβισμό «από 250 μέχρι 750 κυβικά», ωστόσο δεν αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα, ο Miles Perkins, επικεφαλής διεύθυνσης της Triumph, δήλωσε: «Το σχέδιο πηγαίνει θαυμάσια, έχω δει τις μοτοσυκλέτες στην ανάπτυξη και τα πρωτότυπα τους, όλα είναι στην σωστή πορεία. Δεν έχουμε ακόμα επιβεβαιώσει τι ακριβώς θα είναι οι μοτοσυκλέτες και πότε θα λανσαριστούν, αλλά θα υπάρχουν νέα σύντομα».
 

Θα έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Βασικό προαπαιτούμενο των νέων μοτοσυκλετών, που η Triumph θα αναπτύξει, είναι η διατήρηση της Premium εικόνας στο θέμα της ποιότητας κατασκευής, κάτι που η βρετανική εταιρεία διατηρεί ως αδιαπραγμάτευτο όρο. Με αυτό τον τρόπο, η Triumph θέλει να γίνει ανταγωνιστική σε έναν ακόμα τομέα, επιχειρώντας την είσοδο της στα μικρά-μεσαία μοντέλα μοτοσυκλετών.    
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »