Η Royal Enfield λανσάρει το πρόγραμμα Reown για αγοραπωλησία μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών

Η Royal Enfield λανσάρει το πρόγραμμα Reown για αγοραπωλησία μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών

Πρωτοβουλία της Enfield στην Ινδία.
Πώληση, αγορά και ανταλλαγή μέσω του προγράμματος.
Τεχνικός και μηχανικός έλεγχος 200+ σημείων .
2 δωρεάν service και δυνατότητα χρηματοδότησης.

Τι είναι το πρόγραμμα Reown

Η Royal Enfield, με στόχο να κάνει πιο προσιτή για πολλούς πελάτες, την αγορά μίας από τις μοτοσυκλέτες της λάνσαρε το πρόγραμμα Reown. Μέσω αυτού, οι πελάτες μπορούν με ένα βήμα να πουλήσουν, να αγοράσουν ή να ανταλλάξουν μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες Royal Enfield. Τα σημεία πώλησης του προγράμματος θα μοιραστούν ανάμεσα στις πόλεις του Δελχί, της Μουμπάι, της Καλκούτας, της Μπάνγκαλορ και της Τσενάι και θα προσφέρουν μία εμπειρία άνευ ταλαιπωρίας με την εγγύηση μίας προσιτής τιμής και εύκολων μεταβιβάσεων.
 

Τεχνικός και μηχανικός έλεγχος 200+ σημείων

Οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση και σε διαδικτυακές υπηρεσίες μαζί με την δυνατότητα επίσκεψης ενός φυσικού καταστήματος και θα μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν μοτοσυκλέτες με τη βοήθεια του προσωπικού τους βοηθού, που θα τους ανατίθεται από την Royal Enfield. Εκείνοι που επιθυμούν να πουλήσουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα, θα πρέπει να συμπληρώσουν μία φόρμα ώστε να κλείσουν μία επίσκεψη επιθεώρησης της μοτοσυκλέτας τους. Κάθε μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα θα περνάει από έναν εξονυχιστικό τεχνικό και μηχανικό έλεγχο 200+ σημείων, κατά τον οποίο ελαττωματικά ανταλλακτικά θα αντικαθιστώνται με γνήσια, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Royal Enfield.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα προνόμια που συνοδεύουν το πρόγραμμα

Στην αγορά μίας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας οι αγοραστές θα απολαμβάνουν εγγύηση και 2 δωρεάν service ενώ στους πωλητές, με την αγορά μίας καινούριας Royal Enfield, θα χορηγούνται δωροκάρτες για γνήσια αξεσουάρ της εταιρείας. Ταυτόχρονα, η Royal Enfield έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τράπεζες για να διευκολύνει τους πελάτες της προσφέροντάς τους τη δυνατότητα χρηματοδότησης. Σε συνεργασία μάλιστα με την Adroit Auto ο τεχνικός έλεγχος της μοτοσυκλέτας μπορεί να γίνει στον χώρο του πωλητή ενώ η Shriram Group θα επιτρέπει σε πελάτες να στραφούν σε μοντέλα της Royal Enfield ακόμα κι αν η παλιά τους μοτοσυκλέτα δεν είναι της εταιρείας.
 

Πως θα ωφελούσε την ελληνική αγορά

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της αγοράς στην Ευρώπη, ένα πρόγραμμα σαν το Reown της Royal Enfield θα διευκόλυνε σε μεγάλο βαθμό την αγορά μίας μοτοσυκλέτας, δίνοντας παράλληλα στον πελάτη σιγουριά για την αγορά του εφόσον αυτή θα περνάει από διεξοδικό τεχνικό έλεγχο. Θα ήταν επίσης ευχάριστο, να δούμε και άλλες εταιρείες να ακολουθούν το παράδειγμά της, προσφέροντας παρόμοιες υπηρεσίες για τα δικά τους μοντέλα.