Είμαστε έτοιμοι να συστηθούμε με ένα νέο Honda ADV350;

Είμαστε έτοιμοι να συστηθούμε με ένα νέο Honda ADV350;

Η Honda ετοιμάζει και ADV350 (όπως όλα δείχνουν)

Κάντε τα όλα adventure! Την διεύρυνση της γκάμας των ADV φαίνεται ότι έχει αποφασίσει η Honda. Νέο μοντέλο 350 κυβικών στα σκαριά, λένε οι ξένες πηγές. Εσείς θα επιλέγατε μεσαίο scooter με εμφάνιση Adventure;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Honda ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο μέλος της οικογένειας ADV, το ADV350. Και αυτό, διότι «πιάστηκαν» έγγραφα κατοχύρωσης του μοντέλου στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία είναι στην τελική ευθεία.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Ένα Forza 350, αλλά σε adventure εκδοχή

Κάτι που δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, είναι ότι το μοντέλο θα βασιστεί στο Forza 350, τόσο σε επίπεδο κινητήρα όσο και πλαισίου. Ο κινητήρας μάλιστα θα είναι αυτούσιος, αποδίδοντας 29 ίππους. Οι διαστάσεις και το μεταξόνιο του μοντέλου εμφανίζονται μεγαλύτερα στα έγγραφα για το ADV350, πιθανόν λόγω της χρήσης εκτός δρόμου ανάρτησης και μεγαλύτερων τροχών για να εξυπηρετηθεί η Adventure άποψη.
 

Θα έχει… καρατιμόνα!

Τα έγγραφα κατοχύρωσης του ADV350 κάνουν λόγο για σημαντική αύξηση του πλάτους του μοντέλου, από τα 754 στα 895 χιλιοστά, κάτι που καταδεικνύει την χρήση τιμονιού μεγάλου μεγέθους, όπως και στο XADV. Κάτι τέτοιο θα φέρει φυσικά «κέρδη» στην εμφάνιση, αλλά και υπογράμμιση της εργονομικής ταυτότητας ενός off-roader.
 

Αποκάλυψη σύντομα ή στην EICMA;

Με όλη την «χαρτούρα» να φαίνεται ολοκληρωμένη, το Honda ADV350 μπορεί να ντεμπουτάρει τις επόμενες ημέρες, ή με την ευκαιρία της EICMA 2021, στην οποία η Honda έχει δηλώσει το παρόν.  
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »