Θα λάβει μέρος στην EICMA του 2021 η Honda.

H Honda επιβεβαίωσε την παρουσία της στην EICMA 2021

Την πρόθεση της να συμμετάσχει κανονικά στην επικείμενη EICMA δήλωσε η Honda, εκφράζοντας την δική της ελπίδα για καλύτερες υγειονομικές εξελίξεις μέχρι εκείνη την στιγμή. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Όπως δημοσιεύουν ιταλικά ειδησεογραφικά μέσα, η Honda επιβεβαίωσε την πρόθεση της να συμμετάσχει στην EICMA του 2021. Η μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου αναγκάστηκε να μην πραγματοποιηθεί το 2020, όμως μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ανάλογο για φέτος, με την διεξαγωγή να παραμένει προγραμματισμένη στις 23-28 Νοεμβρίου.
 
Η Honda αποφάσισε να κοινοποιήσει την απόφαση της να λάβει κανονικά μέρος στην έκθεση, μην επιλέγοντας την αποκλειστικά «ηλεκτρονική» οδό που ανακοίνωσαν μάρκες όπως π.χ. η BMW, η οποία θα παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα χωρίς την ανάγκη φυσικής έκθεσης. Πρόκειται για την πρώτη επιβεβαίωση από κατασκευαστή μοτοσυκλετών, για την παρουσία στην έκθεση του Μιλάνου το 2021.
 
Σύμφωνα με την επικοινωνία της Honda για το γεγονός, η εταιρεία θα «παρατηρήσει προφανώς τις υγειονομικές εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του Covid-19, τις εξελίξεις για τους εμβολιασμούς, σε μια προσέγγιση που θέλει να προστατεύσει την αξία της EICMA ως γεγονός, το κοινό και όλη την αλυσίδα προμηθευτών που εμπλέκονται». Ακόμα, η εταιρεία τονίζει τον κοινό στόχο όλων των συμμετεχόντων στην έκθεση, να «ανακτηθεί η ελευθερία για την EICMA να γίνει και να κάνει ότι κάνει για πάνω από 100 χρόνια: να δημιουργεί ευκαιρίες για εταιρείες και να προσφέρει στο κοινό όλο και πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες».