Αυτή είναι η επίμαχη BMW HP4 Race που θα πωληθεί...

Η BMW HP4 Race του Michael Dunlop στο σφυρί

Η ευκαιρία του αιώνα: Μία από τις αγωνιστικές BMW του Dunlop πωλείται πλήρως προετοιμασμένη, χωρίς να τρέξει ποτέ σε αγώνα και σε ΠΟΛΥ καλή (αναλογικά) τιμή!

Σας τρέχουν τα σάλια όταν κοιτάτε την ανθρακονημάτινη, limited έκδοση της BMW S1000RR με την ονομασία HP4 Race; Δεν είστε οι μόνοι. Σκεφτείτε όμως να μπορούσατε να αποκτήσετε αυτή τη μοτοσυκλέτα, στημένη για αγώνες στο Isle of Man και με την «αύρα» του Michael Dunlop! Κι όμως, μια τέτοια HP4 Race περιμένει τον νέο ιδιοκτήτη της.

Πρόκειται για μια από  τις μόλις 750 BMW HP4 Race που διατέθηκαν το 2018 και η συγκεκριμένη προετοιμάστηκε από την TAS Racing για τον Michael Dunlop, ωστόσο δεν συμμετείχε σε αγώνα και όπως λέει η αγγελία, δεν έχει οδηγηθεί ποτέ! Πέρα δηλαδή από τα γνωστά της καλούδια, τα 217 άλογα της και το ανθρακονημάτινο πλαίσιο, η συγκεκριμένη HP4 Race φέρει πολύ πράμα: Ψαλίδι της Suter, αναρτήσεις Ohlins εμπρός και πίσω, εξάτμιση Akrapovic WSBK, τηλεμετρία 2D, αγωνιστικά χειριστήρια και πολλά ακόμα…

Πόσο βαθιά στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει ο ενδιαφερόμενος το χέρι του; Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα πωλείται από την αντιπροσωπεία Charles Hurst Motorrad στην τιμή των 50.000 λιρών Αγγλίας, ήτοι περίπου 59.000 ευρώ. Ναι είναι πολλά τα λεφτά, Αρη, αλλά αν σκεφτείτε ότι η καινούργια και όχι εντελώς αγωνιστικά στημένη (αναλογικά πάντα…) HP4 Race από το εργοστάσιο κόστιζε περίπου 90.000 ευρώ! Αν τυχόν ενδιαφέρεστε να την αποκτήσετε, κάντε κλικ εδώ για να δείτε την αγγελία…

Φυσικά η μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό αυθεντικότητας, μαζί με «δώρο» ένα χαλάκι για τα paddock, ειδικό paddock stand και παροχή ρύθμισης της ανάρτησης στα μέτρα του αναβάτη!