• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Γνωρίστε το νέο Shiver 900

 

Με τον νέο δικύλινδρο κινητήρα, η Naked μοτοσικλέτα από το Noale, αποκτά μεγαλύτερο κυβισμό, για να προσφέρει μεγαλύτερη ροπή και διασκέδαση.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Μια μοτοσυκλέτα ισχυρή, ευέλικτη και τεχνολογικά προηγμένη, σύμφωνα με καλύτερα στοιχεία της παράδοσης της Aprilia, αφιερωμένη στην απόλαυση της οδήγησης.

Η μεγαλύτερη αλλαγή πάνω στη νέα Shiver είναι ο κινητήρας. Από τα 750 κ.εκ της προηγούμενης έκδοσης ο δικύλινδρος V 90 μοιρών πλέον αγγίζει τα 896 κ.εκ  χάρη στη μεγαλύτερη διαδρομή των εμβόλων, τα οποία διαθέτουν και ειδική αντιτριβική επίστρωση.

Επίσης νέα είναι τα μπεκ ψεκασμού αλλά και το σύστημα διαχείρισης της Marelli, που συνεργάζεται με γκάζι ride by wire. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα για traction control (3 επιπέδων και απενεργοποίησης) και 3 διαφορετικές επιλογές χαρτών απόδοσης. Rain που ρίχνει την απόδοση στους 70 ίππους, touring και sport με άμεση απόκριση στο γκάζι και απόδοση 95 ίππων στις 8.750 σ.α.λ και 9,17 κιλών στις 6.500 σ.α.λ. 
 
Το πλαίσιο της Shiver είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά. Ατσάλινο χωροδικτύωμα στο πάνω μέρος που ενώνεται βιδωτά με δύο κομμάτια αλουμινίου από τη μέση και κάτω, δίνει την απαραίτητη ακαμψία ενώ κρατά το βάρος χαμηλά.
 
Το ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. προέρχεται από την Kayaba, είναι 500 γρ ελαφρύτερο από το προηγούμενο και φιλοξενεί ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες ακτινικής τοποθέτησης. Οι μπροστινοί δίσκοι είναι 320 χιλ., ο πίσω 240 χιλ. τα σωληνάκια είναι μεταλλικά υψηλής πίεσης και το μπλοκάρισμα των τροχών αναλαμβάνει να περιορίσει το ρυθμιζόμενο ABS 2 καναλιών της Continental, το οποίο μπορεί και να απενεργοποιηθεί εφόσον το επιθυμείς.
 
Η τιμή της φτάνει τα 8.320 ευρώ, ενώ διατίθεται και σε έκδοση περιορισμένης ισχύος 35 kw για αναβάτες με δίπλωμα Α2.