• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Για αξιόπιστο service και ανταλλακτικά πας MotoTech

Για αξιόπιστο service και ανταλλακτικά πας MotoTech

Επειδή η εμπειρία μετράει όταν έρθει η ώρα του service, μην ψάχνεις άσκοπα δεξιά κι αριστερά, απλά πήγαινε στη MotoTech.

Στη MotoTech δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της συντήρησης μοτοσυκλετών βρίσκεται στην υπηρεσία του πελάτη. Το εξειδικευμένο προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς μέσα από σεμινάρια πάνω στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα με πλήρως ενημερωμένο λογισμικό, ώστε να μπορούν να αναλάβουν την επισκευή οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας και scooter των εταιρειών Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Honda, SYM και Piaggio. Για κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και επώνυμα αναλώσιμα, τα οποία είναι και τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την καλή λειτουργία και τη μακροζωία του δικύκλου.

Επίσης, στον άρτια οργανωμένο χώρο της εταιρείας στο Αιγάλεω θα βρείτε άμεσα διαθέσιμο ένα τεράστιο στοκ από γνήσια ανταλλακτικά Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Honda, SYM και Piaggio, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα αναζωογονήσουν τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Επίσης, στο κατάστημα εκτός από γνήσια, αλλά και after market ανταλλακτικά, θα βρείτε ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών και μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά σε πολύ προσιτές τιμές. Τέλος, η MotoTech δραστηριοποιείται και στις πωλήσεις και ανταλλαγές μοτοσυκλετών και scooter, οπότε αν είστε σε φάση αναζήτησης νέου δικύκλου, μπορείτε να κάνετε την πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Kοινοποίησε το »
Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιερά Οδός 308, Αιγάλεω
Τ.Κ. 122 43
Τηλ: 210 5903331 – 210 5903302
Email: [email protected]
www.mototechkampezas.gr

Kοινοποίησε το »