Fabio Quartararo: Φήμες ότι ζήτησε 20 εκατομμύρια για να ανανεώσει

Fabio Quartararo: Φήμες ότι ζήτησε 20 εκατομμύρια για να ανανεώσει

Ο Fabio Quartararo επισφράγισε την δυναμική του στα MotoGP, αφού μετά από 2 χρονιές στην μεγάλη κατηγορία κατάκτησε τον πρώτο του τίτλο.

Τώρα, φυσικά, είναι η ώρα της «ανταμοιβής» του και με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει, έγιναν ήδη συζητήσεις για τις απολαβές του 22χρονου Γάλλου, αν ανανεώσει με την Yamaha…

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Pernat: Ζήτησε 20 εκατομμύρια

Ο Ιταλός Carlo Pernat, manager και άνθρωπος του χώρου, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το περιεχόμενο των συζητήσεων ανανέωσης του συμβολαίου, μεταξύ του Quartararo και της Yamaha. Συγκεκριμένα, δήλωσε στα ιταλικά μέσα: «Από τις πληροφορίες μου, ο Fabio απαίτησε ήδη ένα πολύ μεγάλο ποσόν: Πιστεύω ότι είναι 20 εκατομμύρια». Οι Ιταλοί σχολιάζουν την κολοσσιαία απαίτηση του Γάλλου, λέγοντας ότι εκτός από την εξαργύρωση του πρωταθλήματος του, ο Fabio γνωρίζει ότι μπορεί να λάβει επαφές και από άλλες ομάδες.
 

Καλύτερη όλων η Ducati, ο Marquez «έσωσε» την Honda, κακές αποφάσεις από Yamaha

O Carlo Pernat, σε κάτι που συνηθίζει να κάνει, σχολίασε και τους υπόλοιπους του χώρου: «H Ducati είναι η μάρκα που πήγε καλύτερα από όλους, ο Gigi έκανε μια θαυμάσια δουλειά. Βαθμολογώ την Honda με 4/10 και μόνο επειδή ήταν ο Marquez, ο οποίος κέρδισε 3 αγώνες. Αλλιώς ήταν για 2. Η Yamaha αξίζει 4/10, επειδή δεν έδωσαν εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στον Morbidelli και επειδή η δορυφορική ομάδα ήταν γελοία. Η KTM παίρνει 5/10: Είναι μια μάρκα με πολλά λεφτά και σημαντικό χορηγό, αλλά αυτή η χρονιά δεν τους βγήκε. Στην Suzuki ήταν λάθος η απόφαση, ο Sahara να έχει δύο ρόλους, μάνατζερ ομάδας και τεχνικό διευθυντή. Τέλος, στην Aprilia, έχει γίνει ένα άλμα αλλά όχι όσο μεγάλο περίμενα, μετά το βάθρο τα αποτελέσματα τους χάλασαν.»
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »