Έτσι θα δώσεις μεγαλύτερη αξία στη μοτοσυκλέτα σου

Δες εδώ πώς με την πιστοποίηση της MotoCert αυξάνεις την υπεραξία της μοτοσυκλέτας σου και κάνεις εύκολη την πώλησή της.

Η MotoCert έφερε στην Ελλάδα το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και δίνει πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου. Το συγκεκριμένο σύστημα παίρνει μετρήσεις και τις συγκρίνει με αυτές του κατασκευαστή εντοπίζοντας τυχών αποκλίσεις. Η βάση δεδομένων καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα και ανανεώνεται συνεχώς μέσω διαδικτύου.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της MotoCert είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνει καμία αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter. Όλες οι μετρήσεις πραγματοποιούνται από κάμερες και λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας με τη μοτοσυκλέτα στατική και στηριγμένη στο μονό ή το διπλό σταντ. Εκτός από το πλαίσιο και το υποπλαίσιο της μοτοσυκλέτας, υπάρχει δυνατότητα ελέγχου του πιρουνιού και του ψαλιδιού, ενώ η MotoCert διαθέτει και το πρωτοποριακό σύστημα f.i.x που μετρά scooter χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν τα πλαστικά του, κάτι που ήταν αδύνατο έως τώρα.

Η όλη διαδικασία χρειάζεται περίπου μια ώρα και μετά την ολοκλήρωση των μετρήσεων ενημερώνεσαι για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter με έγκυρες, γραπτές πιστοποιήσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα να πουλήσεις το δίκυκλό σου θα έχεις αποδείξεις ότι αυτό βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ότι δεν χρειάζεται κάποια δαπανηρή επισκευή που πιθανών να αποθαρρύνει τον υποψήφιο αγοραστή. Η πιστοποίηση της MotoCert δίνει έτσι μεγαλύτερη αξία στη μοτοσυκλέτα σου, την κάνει πιο ελκυστική και είναι πιο εύκολο να την πουλήσεις και να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

Κάνε το δίκυκλό σου πιο ασφαλές, πιο διασκεδαστικό και ανακάλυψε τα πραγματικά όριά του; Κλείσε σήμερα ραντεβού και μια από τις κινητές μονάδες της MotoCert θα βρεθεί στον συνεργάτη που εσύ έχεις επιλέξει.

Δες εδώ με 1 κλικ το κόστος κάθε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motocert.gr
e-mail
Facebook Page