Έτσι θα βελτιώσεις το Agility σου!

Θέλεις εξάτμιση με εργοστασιακή εφαρμογή, αλλά after market απόδοση; Διάβασε περισσότερα.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το Kymco Agility 16+ είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός καθημερινού scooter για όσους επιθυμούν στυλ, αξιοπιστία και χρηστικότητα αλλά και προσιτή τιμή. Δεν είναι τυχαίο που στις μεγαλύτερες αγορές κατέχει περίοπτη θέση στους πίνακες των πωλήσεων, σταθερά και επί σειρά ετών, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας – επιδόσεων – αντοχής – οικονομίας.



Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους, τετράχρονους κινητήρες από 125 έως 200 κυβικών με τροφοδοσία από ηλεκτρονικό ψεκασμό και απόδοση που φτάνει τους 11,2 ίππους. Το στιβαρό πλαίσιο και το χαμηλό κέντρου βάρους βελτιώνει τη συμπεριφορά σε στροφές και επιτόπιους ελιγμούς. Η ανάρτηση προσφέρει άνεση στην καθημερινή μετακίνηση, ενώ ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος και διάφορα αντικείμενα. Τα φώτα θέσης είναι τεχνολογίας LED και ο όμορφης σχεδίασης πίνακας οργάνων είναι πλήρης σε ενδείξεις.

Αν θέλεις να βελτιώσεις το Agility σου, στην MTS Moto θα βρεις εξατμίσεις για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως κυβισμού (εκτός από αυτά που έχουν τροχό 12 ιντσών). Έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις, ενώ ταιριάζουν τέλεια σε όλα τα Agility χωρίς να χρειάζεται κάποια μετατροπή. Υπάρχει διαθέσιμη με ή χωρίς υποδοχή για αισθητήρα «Λάμδα», ανάλογα με το μοντέλο στο οποίο θα τοποθετηθεί.

Θα τις βρείτε για χονδρική ή λιανική πώληση στην MTS Moto.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Φιλίππου72, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 024 9229
mtsmoto.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00