Έτσι θα αποκτήσεις την καινούργια σου Africa Twin 1100

Το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο της Honda είναι ετοιμοπαράδοτο. Δες τι πρέπει να κάνεις για να το αποκτήσεις.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Africa Twin 1100 έχει κάνει τον κόσμο να παραμιλάει και όχι άδικα αφού πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να κατακτήσει κάθε διαδρομή εντός και εκτός δρόμου. Υιοθετεί ένα νέο, Euro5, παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα 1084 κ.εκ. που αποδίδει 102 ίππους και 10,6 kgm ροπής. Μία νέα μονάδα μέτρησης αδράνειας (IMU) έξι αξόνων διαχειρίζεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων που περιλαμβάνει τα Ride by Wire και Honda Selectable Torque Control (HSTC) και νέες λειτουργίες όπως Cruise Control, Cornering ABS, Wheelie Control, Rear Lift Control και Emergency Stop Signals.

Η CRF1100L Africa Twin είναι εξοπλισμένη με TFT οθόνη αφής πολλαπλών πληροφοριών 6,5 ιντσών (Multi Information Display), στάνταρ. Το επίπεδο των πληροφοριών που εμφανίζονται στην εύχρηστη, κομψή και απέριττη οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του αναβάτη. Ο κινητήρας εδράζεται σε νέο πλαίσιο με αλουμινένιο υποπλαίσιο – που είναι βιδωτό και όχι συγκολλημένο στο κεντρικό πλαίσιο. Το νέο, ελαφρύτερο, αλουμινένιο ψαλίδι βασίζεται στη σχεδίαση του ψαλιδιού της moto-cross μοτοσυκλέτας CRF450R, για  καλύτερη πρόσφυση του πίσω τροχού και βελτιωμένη αίσθηση και πληροφόρηση του αναβάτη.



Η πραγματική περιπέτεια είναι στη Moto Petsas και σε περιμένει. Μην αφήσεις το τέλος του δρόμου να σε σταματήσει, χάραξε τα δικά σου μονοπάτια με την ολοκαίνουργια Honda Africa Twin 1100. Το best seller της Honda επιστρέφει ανανεωμένο, δυνατότερο και πιο ελκυστικό από ποτέ. Δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο για να την κάνεις δική σου. Μια επίσκεψη στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας Honda Moto Petsas είναι αρκετή προκειμένου να την αποκτήσεις εύκολα χάρη στα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr

Διαβάστε ακόμα: