Ετοιμοπαράδοτα τα νέα Honda SH 350 / 150 και CB 500X

Τα best seller της Honda είναι άμεσα διαθέσιμα και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Σημαντική ανανέωση σε όλη τη γκάμα της Honda είδαμε τη φετινή χρονιά και τα νέα μοντέλα έχουν ήδη φτάσει στην Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ. Το έμπειρο προσωπικό θα σου εξηγήσει τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που έχουν δεχθεί και θα σε βοηθήσει να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Όλα τα νέα μοντέλα σε περιμένουν ενώ τα SH 350i, SH 150i και CB 500X είναι άμεσα διαθέσιμα. Ας τα γνωρίζουμε.

SH 350i

Kοινοποίησε το »


Η εμφάνιση του νέου SH 350i διατηρεί την εταιρική ταυτότητα της Honda, αποπνέει πολυτέλεια και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι νέα τεχνολογίας LED, ενώ τα φλας αναβοσβήνουν σαν alarm προειδοποιώντας τους άλλους οδηγούς, όταν το ABS αναγνωρίσει απότομο, δυνατό φρενάρισμα. Η καινούργια LCD οθόνη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας των HSTC (traction control) και ABS, με την πλοήγηση στο μενού να γίνεται από κουμπιά στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για ένα full face κράνος, ενώ το ασύρματο κλειδί προσθέτει πόντους στην πρακτικότητα. Ο καινούργιος eSP+ κινητήρας είναι πλέον 330 κυβικά και αποδίδει 29,4 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 3,26 kgm ροπής στις 5.250 σ.α.λ. Φυσικά πληροί τις Euro5 προδιαγραφές ρύπων με τη Honda να υποστηρίζει ότι μπορεί να καλύψει 30 χιλιόμετρα με 1 λίτρο καυσίμου. Επίσης νέο είναι και το μπεκ που ψεκάζει λάδι στο κάτω μέρος του πιστονιού για βελτιωμένη ψύξη και αποδοτικότερη καύση, ενώ ο στρόφαλος είναι 10% ελαφρύτερος για καλύτερη ευστροφία. Επανασχεδιασμένοι είναι οι αυλοί εισαγωγής και εξαγωγής για καλύτερη απόδοση, ενώ το τελικό της εξάτμισης έχει μόνο 2 θαλάμους. Τέλος, έχουν γίνει επεμβάσεις με στόχο τη μείωση των εσωτερικών τριβών και των κραδασμών κατά τη λειτουργία του κινητήρα.
 

SH 150i

Το SH 150i αποτελεί ένα πολυαγαπημένο scooter με αρκετές πωλήσεις στην κατηγορία του. Η Honda προχώρησε στην ανανέωση του με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερες δόσεις πολυχρηστικότητας στην καθημερινότητα των αναβατών. Έτσι έχουμε νέα μοντέρνα και κομψή σχεδίαση και επανασχεδιασμένο πλαίσιο το οποίο φέρνει πάνω από 50% μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης. Παράλληλα με το νέο κινητήρα πετυχαίνει μεγαλύτερη οικονομία ενώ περνάει και στην Euro 5 εποχή. Ο πλήρης εκσυγχρονισμός επετεύχθη με ένα πλούσιο εξοπλισμού που περιλαμβάνει νέα LCD οθόνη και προσθήκη Honda Selectable Torque Control (HSTC) για πιο ασφαλή οδήγηση. Ο νέος 4-βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας έχει χωρητικότητα 159,6 κυβικών εκατοστών και φέρει την ονομασία eSP+ (enhanced Smart Power), κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερες επιδόσεις και περισσότερη οικονομία σε σχέση με τον 2-βάλβιδο που αντικαθιστά. Το νέο μοτέρ του SH 150 αποδίδει 16,2 ίππους και 1,44 kgm ροπής στις 8.500 και 6.500 στροφές αντίστοιχα, με έμφαση στην μεγαλύτερη ισχύ μεταξύ 4.000 και 10.000 σ.α.λ. Φυσικά ο νέος κινητήρας είναι καθαρότερος και κατά συνέπεια συμβατός με τις προδιαγραφές Euro5, ενώ οι λιγοστές ανάγκες του σε καύσιμο το ανάγουν σε πρωταθλητή οικονομίας αφού η μέση κατανάλωση ανέρχεται στα 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα! Πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια για οικονομία είναι το σύστημα start-stop, το οποίο μπορεί να απ-ενεργοποιηθεί από ένα διακόπτη στο δεξί μέρος του τιμονιού.

 

CB 500X

Το best seller μοντέλο της Honda για πολλά συνεχόμενα χρόνια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει αγαπηθεί από το μοτοσυκλετιστικό κοινό εξαιτίας της φιλικότητας και της ευκολίας που προσφέρει στην οδήγηση , ενώ είναι άνετο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά μέσα στην πόλη, αλλά και να σε ταξιδέψει παντού, ακόμα και σε βατό χωματόδρομο. Η μεγαλύτερη αλλαγή του μοντέλου για το 2021 είναι η εναρμόνιση του με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 η οποία όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Honda, έγινε χωρίς να επηρεαστούν καθόλου οι επιδόσεις του κινητήρα. Έτσι, ο δικύλινδρος των 471 κ.εκ. εξακολουθεί να αποδίδει 47,6 ίππους και 4,4 kgm ροπής, στις 8.600 και 6.500 στροφές αντίστοιχα, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά «καθαρότερος» στους ρύπους, χάρη στα πολύ αυστηρά όρια του Euro5. Το CB 500X αποκτά υποπλαίσιο βαμμένο σε κόκκινο χρώμα για όλους τους διαθέσιμους χρωματισμούς, ένα σημείο που το συνδέει με την μεγαλύτερη CRF1100L Africa Twin.
 

Η εταιρεία Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ βρίσκεται στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου για περισσότερα από 40 χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες. Σήμερα λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα οπότε θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα Honda και Kymco, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ,μ ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε το service σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάθετη μονάδα Honda
Λ. Αλίμου 81, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210 9945773
 
Κάθετη μονάδα Kymco
Αεροπορίας 1, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210 9946823

www.chalkias.gr

Kοινοποίησε το »