O Joan Mir

Επικό «άδειασμα» Joan Mir στον πατέρα Lorenzo

«Κόλαφος» ο νέος πρωταθλητής των MotoGP Joan Mir, καθώς έσπευσε να απαντήσει σε δηλώσεις του Chicho Lorenzo με τις οποίες ο πατέρας του «99», διεκδίκησε μέρος της δόξας του τίτλου! Δείτε τι έγινε…

Ο Chicho Lorenzo είναι ο πατέρας του Jorge Lorenzo και, από ότι φαίνεται, έχει και αυτός τον ιδιαίτερο τρόπο του να απασχολεί τα μέσα ειδήσεων, όπως και ο γιός του! Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησαν δηλώσεις του Chicho στα κοινωνικά δίκτυα, μέσα από τις οποίες ο Ισπανός δηλώνει «μερίδιο» στην επιτυχία του Joan Mir επισημαίνοντας την συμμετοχή του Mir στην δική του σχολή οδήγησης.
 
Ο Chicho δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να δημιουργήσω μια γενιά ανθρώπων από την Μαγιόρκα που θα τα κατάφερναν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, για να δείξω ότι μπορώ να επαναλάβω την επιτυχία του γιού μου με άλλους αναβάτες. Δημιούργησα ένα σχέδιο και δούλεψα σκληρά» είπε αφήνοντας αιχμές για τον Joan Mir, ο οποίος κατάγεται από την Mallorca και πέρασε ως μαθητευόμενος από την σχολή του Chicho Lorenzo.
 
Ο Joan Mir έσπευσε να απαντήσει και αξίζει να σημειώσουμε κάπου εδώ, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο πρωταθλητής του 2020 είπε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρει κανένα εύσημο. Υπάρχουν άνθρωποι που με διαμόρφωσαν για πολλά περισσότερα χρόνια από ότι αυτός, εγώ ήμουν μόνο λίγα χρόνια στο σχολείο του, ήμουν πολύ μικρός σε ηλικία. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πάρει εύσημα για το ότι έγινα πρωταθλητής σήμερα, γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα».