Pirelli - Diablo Rosso III

    Το ελαστικό Diablo Rosso αποτελεί την πρόταση της Pirelli για την supersport κατηγορία και, στην τρίτη του γενιά, έρχεται δίνοντας έμφαση στο πολύ υψηλό επίπεδο πρόσφυσης και στην αύξηση της διάρκειας ζωής.

    Στη supersport κατηγορία, ο κορυφαίος χειρισμός της μοτοσυκλέτας έχει τον πρώτο λόγο και το Pirelli Diablo Rosso 3 αναπτύχθηκε σε περιβάλλον πίστας γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο, με τον απόγονο του Diablo Rosso ΙΙ να είναι βελτιωμένος σε κάθε επίπεδο, ενώ η σχεδίασή του πραγματοποιήθηκε βάσει της τεχνολογίας που έχει αποκτηθεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike, όπου η εταιρεία έχει συμμετάσχει ως προμηθευτής ελαστικών.


    Πιο συγκεκριμένα, η Pirelli έδωσε έμφαση στην κορυφαία απόδοση και πρόσφυση του ελαστικού σε όλες τις συνθήκες (στεγνό/βρεγμένο). Στην κεντρική του επιφάνεια, το ελαστικό φέρει ομοιόμορφο μοτίβο πέλματος για συνεχόμενη μέγιστη απόδοση. Ωστόσο, στην πλευρική επιφάνεια υπάρχουν μελετημένες αυλακώσεις για όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη απομάκρυνση του νερού.

    Προσεκτικά μελετημένη είναι η διαμόρφωση του πίσω ελαστικού, το οποίο είναι διαιρούμενο σε ποσοστό 40-20-40%, όπου οι πλευρικές επιφάνειες (80%) αποτελούνται στο μία σύνθετη ένωση πυριτίου, που εξασφαλίζει την απόλυτη πρόσφυση σε όλο τον κύκλο ζωής του ελαστικού.

    Το Pirelli Diablo Rosso 3 προσφέρεται σε μία ευρεία γκάμα διαστάσεων. Γνωρίστε το αναλυτικότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)