Michelin - Power 5

    Με χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως μία κορυφαία επιλογή για τις καθημερινές μετακινήσεις, το Michelin Power 5 είναι ένα ελαστικό που προσφέρει τα μέγιστα κατά την ασφάλτινη οδήγηση και αποτελεί την βελτιωμένη εκδοχή του Power RS. Απευθύνεται σε αναβάτες που αναζητούν την μέγιστη πρόσφυση στο βρεγμένο και διακρίνεται για την κορυφαία ασφάλεια που παρέχει.

    Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η τεχνολογία «Adaptive Casing Technology», όπως την ονομάζει η Michelin, που αποτρέπει την παραμόρφωση του ελαστικού, ώστε να επιτυγχάνεται η απαιτούμενη πληροφόρηση του οδηγού μέσα στη στροφή. Επιπλέον, το εμπρός ελαστικό ενσωματώνει γόμα τεχνολογίας 2CT και το πίσω 2CT+ η οποία, σε συνδυασμό με το ποσοστό σκαλίσματος της τάξης του 11%, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στο βρεγμένο οδόστρωμα. Η σύνθεση του πέλματος αποτελείται από μία καινοτόμα ένωση από διοξείδιο του πυριτίου και αιθάλη, ενώ τα πλευρικά τοιχώματα διαμορφώνονται μέσω μίας πατενταρισμένη τεχνολογίας της Michelin, η οποία ονομάζεται «Premium Touch Technology».

    Το ελαστικό Michelin Power 5 απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σπορ μοτοσυκλέτας για ασφάλτινες διαδρομές και απαιτούν απόλυτη ασφάλεια ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Γνωρίστε το στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, αλλά και στο video που ακολουθεί.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)