Dunlop - SportSmart MK3

    Επαναπροσδιορίζει τη hypersport απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

    Το νέο SportSmart MK3 της Dunlop επαναπροσδιορίζει τα όρια της πρόσφυσης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα προσφέροντας ταυτόχρονα αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε καιρική συνθήκη. Τα στοιχεία αυτά το καθιστούν ιδανική επιλογή για Supersport και Superbikes, καθώς και για μεγάλου κυβισμού naked μοτοσυκλέτες και Streetfighters. 

     

    Η Dunlop αποκτά τεχνογνωσία και εξελίσσει τα ελαστικά της μέσα από τους αγώνες μεταφέροντας τις τεχνολογίες στα ελαστικά δρόμου και το SportSmart MK3 είναι ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα. Ο σχεδιασμός κατασκευής Dynamic Front Formula (DFF) του εμπρός ελαστικού εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια στις στροφές και εξαιρετική σταθερότητα και σε συνδυασμό με τη νέα, βελτιωμένη σύνθεση γόμας του πέλματος, προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένο κράτημα σε όλες τις συνθήκες, τοποθετώντας το ανάμεσα στα κορυφαία hypersport ελαστικά δρόμου.

    Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις του Dunlop SportSmart MK3.

    Η νέα σύνθεση της γόμας προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση όχι μόνο στο στεγνό, αλλά και στο βρεγμένο οδόστρωμα και αποδίδει καλύτερα, σε μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας. H πρωτοποριακή χάραξη του πέλματος προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες, γρήγορο ζέσταμα του ελαστικού, μέγιστη αποβολή του νερού και σταθερή απόδοση στο πέρασμα του χρόνου. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και τέλειο κράτημα, ενώ χάρη στην τεχνολογία Multi-Tread επιτυγχάνεται τέλεια πληροφόρηση στις μέγιστες γωνίες κλίσης και μεγάλη ευελιξία.

     

    Όλα αυτά δημιουργούν ένα υψηλής τεχνολογίας πακέτο που συνδυάζει τις επιδόσεις με την ευελιξία, χωρίς να θυσιάζει τη διάρκεια ζωής και σου εμπνέει εμπιστοσύνη ώστε να πας πιο μακριά με ασφάλεια.

    40 ευρώ επιστροφή χρημάτων

    Αγόρασε ένα σετ ελαστικών SportSmart MK3 και κέρδισε 40 ευρώ επιστροφή χρημάτων με την cashback ενέργεια “More Grip. For Less Money”. Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 15 Απριλίου έως 31 Μαϊου 2021. Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)