Το νέο τετράτροχο ηλεκτροκίνητο scooter της Daytona που συνδυάζει οικονομία άνεση και ασφάλεια.

Daytona Easy 50

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Με άνετο κάθισμα και βραχίονες, είναι ιδανικό για ηλικιωμένους, για άτομα με κινητικές δυσκολίες ή για τους “λάτρεις” της άνεσης και της ευχάριστης μετακίνησης.

Ο ηλεκτροκινητήρας των 1200W αποδίδει μέγιστη ροπή 4,4ΝΜ, μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ/ώρα, ενώ διαθέτει και λειτουργία όπισθεν. Η μπαταρία με χαρακτηριστικά 60V-20Ah προσφέρει αυτονομία 50 χιλιομέτρων και χρειάζεται περίπου 6-8 ώρες για μια πλήρη φόρτιση.

Με χώρους αποθήκευσης 45 λίτρων, 1 κλειστό χώρο κάτω από το κάθισμα που κλειδώνει, 1 βαλίτσα πίσω, γάντζος ανάρτησης χειραποσκευών και μεγάλο χρηστικό επίπεδο δάπεδο για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων, το Easy 50 είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις και μικρομεταφορές.

Το άνετο κάθισμα είναι επενδυμένο από τεχνόδερμα σε ύψος μόλις 68 εκ. από το έδαφος και φέρει ρυθμιζόμενη (πίσω/εμπρός) πλάτη με προσκέφαλο. Στο εξοπλισμό του περιλαμβάνεται επίσης οθόνη LED με υψηλή ευκρίνεια ακόμη και στον ήλιο και προβολέας LED για να κινείστε με ασφάλεια το βράδυ

Η ευστάθεια που προσφέρουν οι 4 τροχοί σε συνδυασμό με το σύστημα πρόληψης ανατροπής αυξάνουν την ασφάλεια σας, καθιστώντας το Easy 50 ένα από τα πιο ασφαλή scooter. Το Easy 50 διαθέτει αναρτήσεις από ανεξάρτητα διπλά ψαλίδια εμπρός και διπλό αμορτισέρ πίσω. Η κίνηση στους τροχούς μεταδίδεται με διαφορικό. Φέρει 2 δισκόφρενα 180mm εμπρός και 2 μεγάλα ταμπούρα πίσω, ενώ τα ελαστικά του είναι tubeless.

Η τιμή του Daytona Easy 50 είναι 1.595 ευρώ
 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης