Με όπλα του τις μαζεμένες διαστάσεις, τον επαρκέστατο εξοπλισμό και τους πλούσιους χώρους, τo eLEKTRA 50 αποτελεί ένα προσιτό ηλεκτρικό scooter οικονομικής μετακίνησης στην πόλη

Daytona eLEKTRA 50

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

To eLEKTRA 50 είναι ένα νέο ηλεκτρικό scooter της Daytona Best Electric, με μαζεμένες διαστάσεις, επαρκέστατο εξοπλισμό και πλούσιων χώρων για την κάλυψη καθημερινών αναγκών. Ο Full LED φωτισμός εκτός από μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, προσφέρει και ικανοποιητική ορατότητα για οδήγηση το βράδυ.
 
Ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 1610W, καταναλώνει 4,1KWh/100km, ενώ μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα έως 45 χλμ/ώρα. Η μπαταρία μόλυβδου με χαρακτηριστικά 60 V 20 Ah επαρκεί για αυτονομία 62 χιλιομέτρων, ενώ χρειάζεται περίπου 7-8 ώρες για μια πλήρη φόρτιση. Παράλληλα, ο αναβάτης έχει στη διάθεση του 3 λειτουργίες (modes) οδήγησης καθώς και όπισθεν. Οι πληροφορίες κατά την οδήγηση προβάλλονται στη μεγάλη, έγχρωμη οθόνη LCD. Με ζωντανά χρώματα είναι ευκρινής ακόμη και σε πλήρη ηλιοφάνεια.

Μικρό στο μάτι μεγάλο στις δυνατότητες φόρτωσης. Το eLEKTRA 50 μπορεί να κουβαλήσει αρκετά πράγματα χάρη στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, το επίπεδο πάτωμα με το γάντζο χειραποσκευών και το topcase που αποτελεί μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Ένα τηλεσκοπικό πιρούνι με διαδρομή 60mm μπροστά και 2 αμορτισέρ με διαδρομή 65mm πίσω αποτελούν το πακέτο των αναρτήσεων. Στα φρένα συναντάμε δισκόφρενο 180 mm μπροστά και ταμπούρο πίσω. Οι τροχοί 10 ιντσών και το συνολικά χαμηλό βάρος στα 86 κιλά χαρίζουν απίστευτη ευελιξία στο eLEKTRA 50 και το καθιστούν μια πολύ καλή επιλογή για τις καθημερινές μετακινήσεις.
 
Το eLEKTRA 50 κοστίζει 995 ευρώ
 

 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης