Malaguti Spectre GP 125

    Malaguti Spectre GP 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Η KSR Hellas, θυγατρική του KSR Group, του μεγαλύτερου διανομέα δικύκλων στην Ευρώπη, επεκτείνοντας διαρκώς την γκάμα της σε νέες κατηγορίες μοτοσυκλετών φέρνει στην Ελληνική αγορά το Spectre GP 125, το νέο sport παπί της ιταλικής ιστορικής μάρκας Malaguti!

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Ο σχεδιασμός του τονίζει και με το παραπάνω τον σπορ χαρακτήρα του, με αιχμηρές γραμμές και γωνίες, ενώ σε αυτό συνδράμουν και οι προσεγμένες λεπτομέρειες όπως τα full LED φωτιστικά σώματα, οι πολυάκτινες ζάντες και τα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα. Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης και αποτελείται από LCD οθόνη που συνδυάζεται με αναλογικές ενδείξεις για το στροφόμετρο, θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών και διπλό σταντ για μεγαλύτερη ευκολία.

    Το Malaguti Spectre GP 125 πληροί τις προδιαγραφές Εuro 5, διαθέτοντας ισχυρό μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα 125 κυβικών με σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου EFI.  Αποδίδει 10 ίππους στις 8.500σαλ με μέγιστη ροπή 1kg-m στις 6.500σαλ, ενώ το κιβώτιο είναι πέντε σχέσεων με συμπλέκτη που το κάνει μοναδικό στην κατηγορία.
     
    Σε επίπεδο περιφερειακών το Malaguti Spectre GP 125 εντυπωσιάζει, με τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και monoshock ανάρτηση πίσω, καθώς και δίσκο 320mm μπροστά και 190mm πίσω αμφότεροι τύπου "μαργαρίτα". Επίσης τα φρένα ενώ τα φρένα του διαθέτουν συνδυασμένη λειτουργία (CBS). Οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών συνεργάζονται με tubeless ελαστικά διάσταση 90/80-17 μπροστά και 120/70-17 πίσω.

    Το Malaguti Spectre GP 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς: Corsa Black/Red, Toro Black και Neve White και η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 2.295 ευρώ.