Brixton Cromwell 125

    Brixton Cromwell 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Σαφώς ρετρό η φόρμα που αναπαράγει το Cromwell 125 και παρ΄ ότι δεν κοπιάρει κάποια συγκεκριμένη σχολή θα λέγαμε ότι οι αναφορές του είναι περισσότερο βρετανικές. Προσεγμένο στις λεπτομέρειες και  χωρίς να έχει αφεθεί τίποτα στην τύχη,  τραβά τα βλέμματα και  πείθει ότι πρόκειται για κλασσική κατασκευή του παρελθόντος.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    To Cromwell 125 έρχεται με υπερσύγχρονο εξοπλισμό όπως LED φώτα ημέρας και LED φλας, ενώ ο τυλιγμένος με ταινία υαλοβάμβακα λαιμός της εξάτμισης,  προσδίδει custom look στην μοτοσικλέτα. Η κλασσικού ύφους ενιαία σέλα είναι μεγάλη σε μήκος αλλά και σε πάχος, με το αφρώδες να είναι... μπόλικο. Ο στρογγυλός πίνακας οργάνων, έχει αναλογικό στροφόμετρο και μια ψηφιακή οθόνη με διάφορες ενδείξεις.

    Ο κινητήρας του Cromwell 125 είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος και διβάλβιδος, ενώ τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού. Σύμφωνα δε με την Brixton, ο κινητήρας είναι σχεδίασης και κατασκευής της Suzuki και πρόκειται για το μηχανικό σύνολο που κινούσε τα GN και DR 125, με απόδοση 11,3 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. 
     
    Το πλαίσιο του Cromwell 125 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, μονό και ανοικτό, μια διάταξη που εξοικονομεί αρκετό βάρος και δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα ελαστικότητας ή αδυναμίας διαχείρισης των δυνάμεων που αναπτύσσονται. Στις αναρτήσεις, μπροστά έχει τοποθετηθεί συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι με τις κλασσικές φυσούνες να καλύπτουν τα καλάμια του, ενώ πίσω έχουμε δύο αμορτισέρ, ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. 
     
     Εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα φρένα, δίσκοι μπροστά και πίσω με διπίστονες δαγκάνες, είναι συνδυασμένα με CBS (Combined Braking System). Τα “σκραμπλερίσια” ελαστικά, έχουν διαστάσεις 100/90-18” μπροστά και 120/80-17” πίσω. 

    Η τιμή του Brixton Cromwell 125 είναι 2.795 ευρώ