KTM 125 Duke

    KTM 125 Duke

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το KTM 125 Duke διατηρεί τον κινητήρα των 125 κυβικών, ο οποίος συμμορφώνεται πλέον και με τους Euro 5 κανονισμούς. Η απόδοση του φτάνει τους 15 ίππους στις 10.000σαλ, ενώ στις 7.000σαλ έρχεται η μέγιστη ροπή των 1,2 kg-m. Χάρη στο ειδικά προγραμματισμένο σύστημα ψεκασμού η αυτονομία του μοντέλου ανέρχεται στα 300 χιλιόμετρα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Το πλαίσιο παραμένει ατσάλινο χωροδικτύωμα, όπως και το αφαιρούμενο υπολαίσιο. Το ανεστραμμένο 43 χλστ. πιρούνι υιοθετεί την open cartridge τεχνολογία, που σημαίνει μικρότερο αριθμό εξαρτημάτων, μικρότερη πολυπλοκότητα και φυσικά, μικρότερο βάρος, χωρίς να θυσιαστούν τα χαρακτηριστικά απόδοσης της ανάρτησης. Το σύστημα φρένων του μοντέλου προέρχεται από την Bybre και φέρει δύο δίσκους, 300 και 200 χιλιοστών αντίστοιχα, με αναρτήσεις από την WP.
     
    προβολέας με την “χαρακιά” στη μέση, αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο ταυτότητας του Duke, ενώ πέραν της σχεδίασης και οι χρωματισμοί και τα γραφικά συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην αιχμηρή εικόνα. Δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο, ενώ το μικρό streetfighter αποκτά νέους χρωματισμούς: ασημί και μαύρο. Η TFT οθόνη δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης του συστήματος My Ride, το οποίο προσφέρει συνδεσιμότητα με smartphone μέσω bluetooth.
     
    Η τιμή του KTM 125 Duke ανέρχεται στα 5.590 ευρώ