Husqvarna Svartpilen 125

    Husqvarna Svartpilen 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το μικρότερο «Μαύρο Βέλος» της γκάμας έρχεται να την συμπληρώσει, ανοίγοντας την πόρτα για τους νέους αναβάτες.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

     
    Η εμφάνιση του Svartpilen 125 ακολουθεί πιστά τις σχεδιαστικές γραμμές της Husqvarna, με ρετρό στοιχεία που επισφραγίζονται από τον κυκλικό προβολέα και τους ακτινωτούς τροχούς των 17 ιντσών. Το πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, ενώ πολλά εξαρτήματα του μοντέλου είναι φινιρισμένα με ανοδίωση. Το τιμόνι και το σχήμα της σέλας ολοκληρώνουν το scrambler look. Το εμπρός και το πίσω φωτιστικό σώμα είναι τύπου LED.
     
    Το μοντέλο εξοπλίζεται με τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα, ενώ συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές του διπλώματος A1 με την ισχύ του να ανέρχεται στους 15 ίππους. Το μοτέρ περνά τις Euro 5 προδιαγραφές και υπόσχεται χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλη αυτονομία. Η Husqvarna δηλώνει ότι το μοντέλο έχει «εξαιρετική σχέση ισχύος-βάρους»: το τελευταίο ανέρχεται στα 146 κιλά (χωρίς καύσιμο).
     
    Στις αναρτήσεις χρησιμοποιούνται οι λύσεις της σειράς WP APEX, με ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών εμπρός και monoshock αμορτισέρ. Τα μαρσπιέ της Svartpilen 125 είναι αλουμινένια και, σε συνδυασμό με τους τροχούς 17 ιντσών και το πλαίσιο trellis, η Husqvarna υπόσχεται εύκολο χειρισμό της μοτοσυκλέτας σε κάθε συνθήκη. Στα φρένα χρησιμοποιείται το σύστημα ABS 10.1 της Bosch, με τα τμήματα του συστήματος να προέρχονται από την ByBre και τον εμπρός δίσκο να είναι διαμέτρου 320 χιλιοστών. 
     
    Για τους αναβάτες που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία Husqvarna στο σύνολο της, η εταιρεία φυσικά διαθέτει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού και ρουχισμού αναβάτη, όπως επίσης και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα.
     
    Husqvarna Svartpilen 125: 5.590 ευρώ